Search
Generic filters
Exact matches only

Micul dejun în China

Mulți dintre voi sunteți obișnuiți deja cu mâncarea chinezească. Având una dintre cele mai răspândite bucătării în întreaga lume, China se laudă și cu o tradiție recunoscută la nivel mondial. Iar un aspect destul de important la chinezi este faptul că nu există o mare diferență între masa de dimineață, cea de la prânz și cea de seară.

Dacă noi în aceste trei momente din zi când ne așezăm la masă suntem obișnuiți cu preparate complet diferite, chinezii folosesc preponderent aproape aceeași rețetă. Așadar, dacă se întâmplă să fiți suficient de norocoși cât să călătoriți în China, așteptați-vă să întâlniți tăiței, orez, carne de pui și multe legume.

Este adevărat că turiștii pretențioși la mâncare vor întâmpina unele dificultăți în alegerea preparatelor pentru micul dejun, deoarece mâncărurile europene nu sunt ceva comun în China. Acest lucru depinde desigur și de zona țării vizitată. În orașele importante, există șanse bune să se găsească și alte mâncăruri în afară de tradiționalul orez., dar dacă vreți să gustați din adevărata cultură chineză și vă îndreptați spre zone rurale, ați face bine să vă pregătiți apetitul în conformitate cu oferta locală.

În ceea ce privește băuturile, ceaiul este foarte popular în China, alături de cafea.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *