Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
menemen
menemen

Fiind o atracție turistică aleasă de milioane de vizitatori anual, Orientul Mijlociu ne încântă deseori cu binecunoscutul oraș la nivel mondial, Dubai. Situat în Emiratele Arabe Unite, această locație nu lasă loc de interpretare, fiind numaidecât un mediu pe care fiecare dintre noi ar trebui să îl experimenteze, cel puțin o dată în viață. Clădit pe un fost deșert, astăzi este unul dintre cele mai luxoase orașe din lume, ce deține cele mai înalte clădiri din lume. Odată ajunși aici, însă, este necesar să știm ce urmează să gustăm pe aceste meleaguri.

Bucătăria de panificație și de mirodenii – avocado și ouă fierte pe pâine prăjită

Acest mic dejun este ideal pentru lunile reci, întrucât felul este realizat pe Marina, alături de panoramele încântătoare și vibrațiile de relaxare în stil Delhi. Meniul se extinde, cu opțiuni extrem de sănătoase, inclusiv cu omletă de spanac și feta, alături de o excelentă selecție de avocado și a ochiurilor desfășurate pe un pat de pâine prăjită. Există, de asemenea, o mulțime de produse de patiserie și prăjituri, pentru orice turist aflat în căutare de un mic răsfăț de dimineață.

Menemen de ouă

Originar din Istanbul, Turcia, acest mic dejun se realizează prin amestecarea ouălor, alături de roșii sote și ardei. Adițional, se adaugă (după gust) condimente făcute în casă, folosind produse proaspete, pentru ca rezultatul să fie cel scontat iar produsul final să fie 100% autentic. Pentru turiștii care nu au timp să realizeze acest fel de mâncare dimineața și, în schimb, vor să se bucure pe cât posibil de frumusețea orașului Dubai, se pot delecta cu un mic dejun asemănător la Big Chefs Studio. Vasta locație abundă în lumină naturală, cu precădere de dimineața, iar pereții sunt plini de cărți, care mai de care mai plăcute și interesante. Per general, calitatea mâncării este maximă, la fiecare dintre cele peste 100 de opțiuni din întregul meniu. Astfel, orice turist va găsi ceva întocmai pe placul său.

Brothaus

Localizat într-o cafenea cu specific german și influențe industriale din conductele expuse public, acest mic restaurant este perfect pentru a lua masa la o temperatură rezonabilă. Micul dejun tradițional constă, în această locație particulară, într-o omletă uriașă servită cu produse de patiserie, ceai, cafea și suc. Din punct de vedere nutrițional, nu există un start mai bun pentru micul dejun! Dubai este locul perfect pentru regăsirea unui număr crescut de feluri de mâncare tradiționale, întrucât fiecare dintre vizitatori va găsi felul preferat.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *