Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
toast-cu-gem_25469078
toast-cu-gem_25469078

Toppinguri pentru pâine prăjită sub 200 de calorii

Știi și tu cum e să fii la dietă. De fiecare dată când vezi o rețetă delicioasă te gândești la toate caloriile pe care le are și la cum ai putea să faci să o savurezi, fără să îți compromiți dieta. Pe de altă parte, sunt convinsă că te-ai săturat și tu de pâine prăjită cu avocado, chiar dacă ai preparat-o în diferite feluri de fiecare dată. Ei bine, pentru azi ți-am pregătit câteva variante absolut delicioase de topping pentru pâine prăjită, iar fiecare dintre acestea are sub 200 de calorii, ceea ce înseamnă că vei rămâne pe drumul cel bun.

Ricotta și fistic

toast-cu-ricotta-si-fistic_29633111

Sursa foto: © Leigh Anne Meeks

Întinde niște brânză ricotta peste feliile de pâine prăjită, presară niște fistic și prelinge cu o lingură puțin ulei de măsline peste. Desigur, asigură-te că folosești pâine integrală. Această combinație are aproximativ 170 de calorii.

Pesto și ou

toast-cu-pesto-si-ou_67603977

Sursa foto: © Svetlana Kolpakova

Unge puțin sos pesto pe felia de pâine (e bine să îl ai preparat în avans), adaugă o felie de șuncă și un ou poșat sau fiert moale. Apoi presară niște busuioc proaspăt mărunțit și gata! Ai un mic dejun de 200 de calorii, sățios și delicios!

Chec/toast cu cașcaval și măr

toast-cu-stafide-si-mar_68921863

Sursa foto: © Yulianny

Poate suna a combinație ciudată, însă dacă ai chec cu stafide sau cozonac, poți folosi o felie de chec (dacă preferi să nu faci asta, poți prăji o felie integrală de pâine și să adaugi stafide pe toast), pe care să presari puțin cașcaval ras (îți sugerez cheddar) și apoi o prăjești ușor în cuptor. Adaugă câteva felii subțiri de măr acrișor și ai un mic dejun cu 180 de calorii.

Feta și roșii

toast-cu-feta-si-rosii_70492012

Sursa foto: © Ziashusha

Prăjește o felie de pâine integrală. Între timp, ia puțină brânză feta și mixeaz-o puțin, cât să devină cremoasă. Unge brânza pe felia de pâine, adaugă felii de roșii și ierburi mărunțite, după preferințe. Nu o să îți vină să crezi dar acest mic dejun are doar 93 de calorii.

Cremă de brânză și castravete

toast-cu-castravete_55325126

Sursa foto: © Natalyaleontyeva

Unge o felie de pâine integrală prăjită cu o porție generoasă de cremă de brânză, iar apoi decoreaz-o cu felii de castravete proaspăt. Dacă alegi o brânză cu un conținut redus de grăsime, micul tău dejun poate fi sățios și să conțină sub 100 de calorii.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *