logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Micul dejun pentru copii

Copiii sunt cele mai importante persoane din viața noastră, de aceea trebuie să avem grijă de ei. Grija față de copii constă și în oferirea unui mic dejun sănătos și plin de nutrienții de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios. Este bine să îi obișnuiți pe cei mici să mănânce dimineața deoarece, fiind într-o continuă dezvoltare, ai au nevoie de o alimentație echilibrată, servită la ore fixe. După ce ați stabilit toate aceste detalii, va trebui doar să vă asigurați că alimentația lor este una sănătoasă. În acest sens, vă oferim câteva ideei de meniuri de mic dejun pentru copii.

1. Cereale cu lapte

Cereale cu lapte se numpără printre cele mai întâlnite meniuri în alimentația celor mici. Copiii preferă această mâncare deoarece are un gust foarte bun și sunt extrem de hrănitoare. De asemenea, laptele și cerealale sunt sănătoase pentru micuții noștrii. Un alt motiv pentru care cei mici preferă laptele cu cereale este faptul că adesea cerealele au un gust dulce.

2. Legumele și fructele la micul dejun

Legumele și fructele conțin o cantitate mare de vitamine și minerale, de aceea sunt ideale pentru a fi oferite copiilor la micul dejun. O salată de legume și apoi o salată de fructe înseamnă sănătate curată pentru cei mici. De asemenea, puteți aceste alimente puteți prepara sucuri naturale sau smoothieuri (piureuri de fructe și legume), în care să adăugați și alte ingrediente.

3. Mâncarea gătită la micul dejun

Micul dejun pentru copii poate include și mâncarea gătită în casă. Spre deosebire de semipreparatele din comerț, mâncarea preparată de voi este sănătoasă și hrănitoare. Astfel, puteți să le peparați ouă, clătite, briose, sandwich-uri calde și lista poate continua.

Nu trebuie să uităm nici o clipă că juniorii sunt în prim plan întotdeauna și trebuie să facem absolut orice pentru că ei să crească și să se dezvolte normal.

Voi ce obișnuiți să le pregătiți copiilor la micul dejun?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.