10 fantezii sexuale de încercat într-o viaţă

Toate femeile au fantezii sexuale, singura diferenţa e că unele aleg să le reprime, iar altele merg mai departe şi le propun partenerilor să le încerce. Când vine vorba de sex, nimic nu e exagerat, oricât de ieşit din comun pare, dacă ai persoana potrivită lângă tine. Ştiu că majoritatea bărbaţilor iubesc partidele de sex comune în care totul se întâmplă după o formulă bine stabilită în care ei obţin rapid plăcerea. Doar că dragostea se face în doi, de aceea e bine să condimentezi relaţia pentru a sparge monotonia, dar şi pentru a trece peste limitele impuse, poate o să descoperiţi noi senzaţii în doi!

Iată 10 fantezii sexuale de încercat într-o viaţă:

1.Joacă un rol!

Încearcă lenjeria sexy, costumele de vampă, perle, latex, volănaşe, costum de şcolăriţă naivă, asistenta perversă, iepuraş obraznic.

2.Încearcă o partidă în trei

Cel mai sigur, iubitul va accepta dacă aduci o nouă fată în pat. Chiar dacă nu vrei să îţi împarţi iubitul, crede-mă că o fată va şti să te facă să te simţi bine!

3.Linia fierbinte

Dacă partenerul tău e mereu plecat în delegaţii şi întâlniri de afaceri, poţi condimenta relaţia cu sex prin telefon. Chiar dacă poate părea o prostie din vremea bunicii, prin telefon e cel mai uşor să îţi exprimi fanteziile şi să te deschizi în faţa iubitului.

4.Foloseşte jucării sexuale

Bile anale, vibratoare, dildo, cătuşe şi biciuri etc! Dacă crezi că partenerul e reticient poţi să le foloseşti singură. Până la urmă masturbarea s-a dovedit a fi foarte bună, spun specialiştii.

5.Leagă-ţi partenerul şi fi sălbatică

Multe femei sunt pasive în pat, le place să fie dominate şi nu prea vin cu iniţiative. Dacă eşti şi tu aşa, începe din noaptea asta marea transformare şi leagă-ţi iubitul de pat.

6.Joacă cărţi pe dezbrăcate

Poate e o fantezie copilărească, dar pe de altă parte e incitant, un fel de streaptese în reluare. Jucând cărţi sunteţi obligaţi să staţi mult timp dezbrăcaţi unul în faţa celuilalt şi asta ajută să scăpaţi de inhibiţii.

7.Fă sex în locuri neconvenţionale

Dacă nu ai experienţă, e greu să vii tu cu iniţiativa să faceţi sex în maşină (dacă nu e confortabil?) în lift (dacă e cu sistem de supraveghere?) etc. Astfel multe femei refuză şi evită astfel de locuri. Însă pentru a reuşi să treci peste această barieră, încearcă o abordare diferită: mergeţi în vacanţă cu cortul, faceţi sex în natură în timpul unei drumeţii. Mergeţi la mare şi cuibăriţi-va între stânci, departe de văzul lumii. Faceţi rezervare la un hotel de 5 stele, cu vană imensă şi începeţi joacă între spumele aromate ale băii, închiriaţi un yacht şi încercaţi sex pe puntea unui vapor, undeva în largul mării.

8.Cumpără cartea despre kama sutra

Uneori fanteziile nu ţin neapărat de locuri, ci de poziţii. Dacă credeţi că aţi experimentat tot, fiţi siguri că mai aveţi multe de încercat. O să va convingeţi de asta după ce vedeţi cele peste 100 de poziţii detailate în carte.

9.Folosiţi afrodisiace alimentare şi jucării sexuale din bucătărie

Uneori să faceţi sex în bucătărie nu e o idee rea. Boabe de struguri, sushi, ciocolată, miere, gheaţă, frişcă, sunt deja clasice în jocurile erotice ale „profesionistelor”. Poate tu vei fi mai inventivă!

10. Răsfoiţi împreună o revistă sexy

Pentru multe doamne un film e prea „hardcore” să spunem aşa, în plus multe filme sunt nişte porcării care nu au nimic de a face cu realitatea sau dragostea. De aceea va propun să va lăsaţi purtaţi de dorinţe prin intermediul unei reviste ce nu dezvăluie tot şi lasă loc imaginaţiei, pe care o puteţi lua (din greşeală) alături de alte ziare mondene.

foto

Alicee

Alicee

Alicee este o călătoare pasionată de scris. Fiecare oraș nou pe care îl vizitează, o ajută să descopere noi oameni, de la care învață cât mai multe lucruri interesante. Iar vouă vă împărtășește trucurile și sfaturile pe care le-a descoperit de-a lungul anilor.