logo
Search
Generic filters
Exact matches only

4 articole vestimentare care vor crea iluzia că ești mai slabă

Toate ne dorim să arătăm bine în orice moment al zilei și dacă se poate să arătăm cât mai slabe. În timp ce unele femei au un corp de invidiat de la mama natură, altele trebuie să apeleze la mici trucuri pentru a realiza acest lucru.

Iată care sunt 4 piese pe care trebuie să le avem în garderobă dacă dorim să arătăm mai slabe.

Fusta creion

fusta-creion_65299172

Sursa foto: © Daniel Sroga

Personal, eu sunt fan al acestui model din o multitudine de motive. Spre exemplu: indiferent de topul pe care îl porți sau de accesoriile pe care le adaugi ținutei, fusta creion va reprezenta mereu punctul central al vestimentației tale. Așadar, investește într-o astfel de fustă, pentru că te va ajuta în mai multe situații: o poți purta la birou, seara la cină, la un cocktail sau în parc.

Fusta creion se poartă fixată pe talie și în general este recomandată lungimea medie, pentru un efect de subțiere mai intens. În cazul în care aveți picioare mai subțiri, puteți opta pentru un model mai scurt.

Sacoul

sacou_68716908

Sursa foto: © Valentin Martynov

Nu cred că ne lipsește din garderobă vreuneia dintre noi și este piesa cea mai simplu de combinat. Fie că îl purtăm la jeanși, la o rochie sau fustă, ne va da întotdeauna un plus de eleganță. Sacoul crează efectul de subțiere prin faptul că acoperă destul de bine zona abdominală (colăceii adică).

Pantalonii/jeanșii drepți purtați cu toc

blugi-cu-tocuri_43427316

Sursa foto: © Andreaobzerova

Dacă dorești să pari mai slabă este necesar să ai cel puțin o pereche de pantaloni drepți sau jeanși drepți în posesie. Nu sunt excluși nici jeanșii evazați, mai ales că au reintrat în modă, și pare să se regăsească din plin în colecțiile designerilor.

Ceea ce trebuie să știi la acest model de pantalon este că un pantof cu toc (de recomandat stiletto) va da impresia unei siluete alungite și, implicit, mai slabe.

Rochia până la genunchi sau ușor peste genunchi, mulată pe talie

rochie-stramta_61929927

 

Sursa foto: © Colicaranica

Acest tip de rochie creează un look feminin și elegant, ușor de obținut, ținând cont că nu va mai trebuie să ne alegem multe accesorii. Asta pentru că, dacă rochia va fii într-o culoare neon, să o accesorizăm ar reprezenta să exagerăm.

Ce alte articole vestimentare mai știți că pot reda același efect?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *