Search
Generic filters
Exact matches only

5 băuturi care te pot ajuta să ai un abdomen plat

În special pe perioada verii, ne este mult mai confortabil să consumăm băuturi răcoritoare și pline de vitamine care ne pot ajuta în obținerea unei siluete de invidiat și a unui abdomen plat. Iată cele mai bune băuturi pe bază de fructe proaspete, care te pot ajuta în lupta cu kilogramele în plus. Limonada pe care o consumi aproape zilnic pentru a te răcori nu este cea mai bună soluție deoarece conține destul de mult zahăr și nu este indicată pentru un abdomen tonifiat. Iată care sunt băuturile pe care le poți consuma fără să te simți vinovată.

Apa cu diferite arome

Cel mai important e să te menții hidratată și să bei suficientă apă, pentru a te menține în formă. Dacă apa simplă ți se pare deja plictisitoare, încearcă să storci în ea câteva linguri de citrice sau chiar să adaugi câteva felii de castraveți tăiați. Menta pisată este de asemenea o variantă interesantă pentru a schimba gustul apei.

Smoothie din pepene roșu. Atâta timp cât nu conțin adaosuri cu zahăr, smoothie-urile din fructe sunt perfecte pentru siluetă.  Nu doar că pepenele te ajută să te menții hidratată datorită conținutului mare de apă, dar are și o mulțime de nutrienți care te ajută inclusiv în prevenirea cancerului. Cu un număr scăzut de calorii și potențialul de a te ajuta la construirea unor mușchi de invidiat, pepenele roșu este cu siguranță de inclus într-o băutură recomandată pentru abdomenul tău.

Frappe din ananas. Această băutură făcută din ananas tocat mărunt în blender și amestecat cu gheață, te ajută prin uleiurile monosaturate pe care le conține să obții un abdomen plat și ferm. În plus, este extrem de benefică pentru digestie și nu vei mai avea probleme cu balonarea.

Ceai cu gheață și mentă. Pe lângă că este foarte răcoritoare, această băutură ajută la procesarea mult mai rapidă a grăsimilor. În acest fel, chiar și alimentele extrem de greu de digerat precum un hamburger sau o friptură nu îți vor cauza probleme dacă bei un pahar de ceai de mentă după masă.

Ceaiul verde. Pe lângă faptul că reduce riscul apariției cancerului și a bolilor de inimă, ceaiul verde conține antioxidanți care ajută la reducerea grăsimilor de pe abdomen. Dacă bei puțin ceai verde înainte de a face sport, grăsimile vor fi arse mult mai rapid în timpul exercițiilor de aerobic.

Shake din ciocolată neagră. Da, ai auzit bine. Ciocolata, în special cea neagră, ajută la scăderea poftei de mâncare. Totuși, ținând cont că are aproape 400 de calorii, e mai mult o masă decât o gustare, așa că poți să consumi acest shake la micul dejun și să ai grijă să nu mai consumi alte dulciuri pe parcursul zilei.

Vara e un anotimp extrem de ofertant așa că de ce să nu profităm de vitaminele pe care ni le oferă fructele de sezon și să ajungem la silueta dorită cu ajutorul lor. Aceste băuturi vă pot ajuta să obțineți un abdomen plat și să debordați de energie.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *