logo
Search
Generic filters
Exact matches only

7 trucuri de beauty la îndemâna oricui

În special dacă eşti încă în perioada facultăţii, când nu ai un buget suficient de mare de cheltuit pe produse de beauty, poţi încerca mici trucuri pentru a avea mereu un look fresh şi gata de ieşit din casă, indiferent de cât de lungă a fost noaptea precedentă. Adevărul e că aceste sfaturi se potrivesc indiferent de context şi sunt metode simple şi rapide pentru a arăta bine cu orice ocazie.

Pudra de talc sau şamponul uscat îţi pot ajuta părul uleios. Aceste produse sunt folosite în special de hairstylişti la prezentările de modă, deoarece fotomodelele trebuie permanent să arate bine şi nu întotdeauna au timp să spele şi să usuce un păr foarte lung în timp record. Aşa că aplicarea unei mici cantităţi de pudră în păr va absorbi uleiul şi părul nu va mai părea murdar.

Vaselina este bună atât pentru buze cât şi pentru a ajuta pielea uscată să fie mai catifelată. În plus, este un demachiant perfect pentru ochi. Însă trebuie să ai grijă şi să testezi dacă pielea ta reacționează la acest produs deoarece s-ar putea să-ţi cauzeze apariţia coşurilor.

Vezi Cum să areţi frumoasă şi sexy fără machiaj

Picăturile de ochi (lacrimile artificiale)te pot ajuta să scapi de ochii roşii după o noapte de studiu sau de club şi te ajută să scapi şi de micile pete roşii de pe piele. Trebuie doar să aplici o cantitate mică şi roşeaţa se atenuează instantaneu.

Firele rebele care nu vor să stea cuminţi, în special dimineaţa, pe când să ieşi din casă pot fi calmate cu o cantitate mică de cremă emolientă pentru mâini.

Petele care rămân pe marginea unghiilor după ce ai dat jos un lac de culoare închisă pot fi scoase dacă îţi ţii degetele 5 minute într-o lămâie tăiată în două. E un truc folosit în special de fotomodele, deoarece trebuie să-şi schimbe des culoarea ojei şi să arate impecabil.

Întotdeauna aplică parfum pe încheietura mâinii şi în spatele urechilor. În acest fel, fie că vei da mâna cu cineva, fie că te va săruta pe obraji, va simţi aroma parfumului tău.

Dintre toate sfaturile de frumuseţe, cel mai important rămâne cel legat de apă: bea constant apă pentru a te menţine hidratată şi astfel vei avea o piele strălucitoare şi nu vei avea nevoie de prea multe produse de beauty. Frumuseţea naturală este extrem de apreciată, în special pe perioada verii când nu trebuie să exagerezi cu machiajul.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.