Search
Generic filters
Exact matches only

8 greșeli în machiajul zilnic

Există extrem de multă informație în ceea ce privește alegerea produselor de machiaj, folosirea lor în funcție de ocazie și sfaturi în ceea ce privește tendințele. Deși cu scopul de a ajuta, multe din acestea, inconștient, provoacă confuzie și crearea de greșeli și fac uneori mai mult rău decât bine.

Ce nu trebuie să faci când vine vorba de machiaj:

  1. Nu purta machiaj excesiv zilnic. Cu siguranță nu e nevoie să acorzi prea mult timp machiajului de zi, în niciun caz să nu încarci pleoapele cu fard în culori stridente. Ritualul zlinic trebuie să se rezume la fond de ten, corector, poate un fard de obraz, un ruj și puțin rimel.
  2. Nu folosiți un corectoare cu textură grasă sau emolientă în zona de sub ochi sau pe cicatrici. Acestea blochează porii sau formează linii inestetice.
  3. Nu folosiți un anticearcăn care este prea deschis sau prea închis, acest lucru o să arate foarte ciudat la lumina zilei, în special. Sunt excluse culorile prea galbene, portocalii sau rozalii. Nuanța perfectă este cu aproximativ 1-2 tonuri mai deschisă decât fondul de ten.
  4. Folosiți ruj pentru a aduce un plus de culoare și a lumina fața. Evitați culorile prea închise pe parcursul zilei și experimentați diferite culori până găsiți una care să fie în ton cu nuanța tenului.
  5. Nu exagerați cu rimelul. Alegeți un rimel care să vă alungească genele dacă deja sunt dese și aplicați doar un strat. Nu folosiți mascara veche deoarece o să se adune și o să aveți un look dezordonat, deloc îngrijit.
  6. Nu faceți o linie de blush(fard de obraz) sau pudră. Blush-ul trebuie aplicat prin mișcări ușoare și nu trebuie să se vadă nicio linie unde începe și unde se termină, trebuie doar să aducă un plus de prospețime machiajului.
  7. Nu conturați sprâncenele excesiv. Sprâncenele care par că sunt făcute cu un liniar și un creion nu sunt deloc atrăgătoare. În niciun caz nu trebuie arcuite excesiv, desenate prea groase sau în culori prea închise. Pe lângă că o să vă facă să arătați mai în vârstă și supărată, o să atragă privirile oamenilor, și nu în sensul bun.
  8. Nu folosiți sclipici și luciuri de buze prea strălucitoare ziua. Sau cel puțin nu exagerați cantitativ.

Astfel, cu puțină practică și fără prea multe efort o să reușiți să creați un look natural și o să aveți mai mult timp pentru dormit dimineața!

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *