Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Alimente de vară pentru detoxifiere 

Alimentele de sezon sunt cele mai bune pentru curele de detoxifiere și au, pe lângă cel mai bun gust şi o cantitate importantă de nutrienţi, dacă sunt consumate exact atunci când e timpul lor natural de coacere. Iată câteva astfel de alimente pe care le poţi consuma vara asta, dacă vrei să arăţi fabulos şi să scapi de câteva kilograme.

Cireşele

Încă mai pot fi găsite în unele zone şi sunt perfecte pentru siluetă deoarece au un conţinut mare de apă şi de fibre şi au proprietăţi antiinflamatorii care te pot ajuta să scazi în greutate. Pe lângă asta, sunt bogate în antioxidanţi şi te vor ajuta să ai parte de un somn mai liniştit.

Roşiile

Cu toate că perioada lor e în lunile târzii de vară, roşiile te pot ajuta să te menţii hidratată şi sunt foarte bogate în potasiu ceea ce te va ajuta să obţii un abdomen plat.

Ardeii iuţi

Nu-ți fie teamă să mănânci picant vara. Ardeii iuți te vor ajuta să ai un metabolism mult mai rapid şi cu ajutorul lor vei scădea în greutate. Studiile au arătat că ai tendinţa să consumi mult mai puţină mâncare atunci când consumi ingrediente picante. Şi în plus, te vor determina să bei mult mai multă apă.

Zmeură

Sunt o sursă excelentă de fibre şi de antioxidanți. Te pot ajuta în detoxifierea organismului şi menţinerea unei greutăţi ideale.

Ceai verde cu gheaţă

Cu toate că ai fi tentată de multe ori să cumperi o băutură carbogazoasă sau o cafea, încearcă mai degrabă un ceai verde neîndulcit, cu multă gheaţă. Acesta conţine şi cofeină şi în plus are o mulţime de antioxidanţi care îţi vor revigora metabolismul.

Când ai la îndemână o varietate atât de mare de fructe şi legume de sezon, detoxifierea nu e un proces foarte greu şi poate fi treptat transformată într-un stil de viaţă sănătos. Încearcă să incluzi aceste alimente în dieta zilnică şi rezultatele se vor vedea cât de curând.

Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *