Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Articole vestimentare pe care nu le vei mai purta probabil niciodată

Avem tendinţa, atunci când mergem la cumpărături, să fim foarte optimiste. Sperăm că jeanşii pe care i-am probat vor arăta mult mai bine cu un alt top din garderobă sau, eterna minciună, că vom mai slăbi câteva kilograme şi rochiţa mărime S e perfectă pentru o petrecere care are loc peste 2 luni. Cumpărăm din impuls de multe ori şi ne trezim cu o mulţime de lucruri care doar ne ocupă spaţiu în dulap. Regula e simplă: dacă nu ai purtat timp de 6 luni un obiect, pune-l într-un undeva mai în faţă ca să-ţi fie la îndemână. Dacă mai trec 6 luni şi tot nu l-ai purtat, e timpul să scapi de el. Iată o serie de articole pe care cu siguranţă le ai în garderobă dar nu te înduri să scapi de ele.

Bluze, tricouri sau top-uri cu modele sau print-uri ciudate

De fiecare dată când vezi o bluză originală ai impresia că acel articol este cel care îţi va schimba total stilul. O cumperi şi ajungi acasă ca să-ţi dai seama că nu prea ai cu ce să o potriveşti sau că nu ştii la ce eveniment ar putea fi purtată. Aşa că acum ai o colecţie întreagă de bluze „originale” care nu se potrivesc cu mai nimic.

Pantofi ieftini

Ştim că ai o slăbiciune pentru pantofi, mai ales dacă vin în cele mai frumoase culori şi modele şi dacă au tocuri mari. Dar de cele mai multe ori, pantofii ieftini îţi vor chinui picioarele şi nu vei reuşi să îi porţi. E mai bine să cauţi pantofi din piele naturală şi chiar dacă vei cheltui mai mult pe ei, măcar ştii că şansele să-i porţi sunt mult mai mari.

Jeanşi prea mari sau prea mici

Eu una am învăţat o lecţie. Dacă nu simţi că sunt jeanşi perfecţi, nu-i cumpăra. Am foarte multe perechi de jeanşi pe care nu le port tocmai pentru că i-am cumpărat din impuls sau erau la promoţie. Dar tot cele câteva perechi care mi se potrivesc perfect sunt cele pe care le port des. Aşa că nu are rost să arunci banii pe un astfel de articol.

Rochiţe care crezi că le vei purta la vară, pe plajă

În special în ultimii ani, cu modelul acela baby-doll, rochiţele de plajă au devenit foarte colorate, dar nu foarte flatante pentru corpul nostru. Cu toate astea, de câte ori nu ai cedat şi ţi-ai cumpărat totuşi una doar pentru că era drăguţă şi ai sperat că va arăta mai bine la lumina soarelui?

Bijuterii eclectice

Accesoriile intră şi ele, de multe ori, în categoria obiectelor care trebuie analizate cu atenţie. Dacă ţi le cumperi doar pentru că sunt drăguţe (şi ştim că sunt), dar nu ai cu ce să le porţi sau poate nu eşti genul care să folosească multe accesorii, şansele să te trezeşti cu o cutie plină, dar nefolosită sunt mari. Norocul lor este că nu ocupă la fel de mult spaţiu ca şi hainele.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Simona

Simona

Simona locuieşte în Cluj-Napoca şi lucrează în domeniul ONG. Îi place foarte mult să citească, să scrie şi să fie înconjurată de cărţi. Pe Simona o interesează tot ce ţine de dezvoltarea personală, îi plac proiectele faine, în special cele de voluntariat sau care au un impact social ridicat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *