logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce să cumperi unui bărbat de Valentine’s day – idei de cadouri

Unii bărbați pot fi mai greu de satisfăcut de Valentines Day, mai ales dacă sunt norocoși și au cam tot ce le trebuie în materie de bunuri materiale și privilegii. Cu toate acestea, nu este datoria ta să le oferi luna de pe cer, ci doar o mică atenție care să reflecte sentimentele tale pentru ei, care să vă ofere amândurora o seară în doi romantică.

Uite câteva întrebări la care dacă răspunzi vei fi mai aproape de cadoul perfect. Ulterior, noi am pregătit pentru tine o lista cu 17 idei concrete de cadouri pentru el de Valentine’s Day, de ziua lui sau alte ocazii speciale

Iubitului tău îi place să citească? Atunci cumpără o carte!

Îi place să călătorească? Atunci cumpără un bilet de avion la Wizz Air, s-ar putea să găseşti pentru sub 100 ron dus-întors.

Îi place sportul? Atunci cumpără bilete la fotbal sau vouchere la înot, tenis, etc.

E gurmand? Iubeşte mâncarea Fushion? Atunci alege un restaurant franţuzesc sau un restaurant cu specific de care nu a mai încercat (mexican, vietnamez, indian, etc). Poate chiar un curs de gătit.

E romantic? Imprimă poză ta cea mai frumoasă pe o pernă că să-i amintească în fiecare seară de tine .

E un tip haios? Atunci fă-i un tricou cu un mesaj amuzant sau cumpără un set de cravate şi papioane multicolore

E genul stilat? Atunci nu vei da greş cu o eşarfă de calitate, nişte butoni drăguţi, o servietă de piele de calitate, un cd cu muzică jazz, un set de trabucuri, un vin bun, un ceas, un portmoneu, etc.

E genul creativ? Nu te speria, o ramă foto personalizată poţi face chiar şi tu, cumpără una de lemn alb şi picteaz-o! Nu contează că nu ai talent, faptul că ai depus un efort contează mult mai mult. Sau ia o faţă de pernă albă şi scrie-i declaraţii de dragoste cu carioca etc.

E aventurier? Atunci cumpără-i un voucher pentru un zbor cu parapanta sau cu deltaplanul.

Îi place să gătească? Caută un set pentru foundue, recipiente interesante pentru condimente, etc.

Petrece mult timp la birou? Cumpără o ramă foto digitală şi pune pe ea pozele ce să ilustreze cel mai bine relaţia voastră.Nu aveţi poze prea multe? Nu-i nimic poţi angaja un fotograf profesionist şi să ieşiţi împreună de Valentine’s day pentru un shooting în natură. Astfel de shooting-uri nu se fac doar la botez şi la nuntă ci oricând va doriţi un nou set de amintiri frumoase!

Iubitul tău e colectionar? Atunci ajută-l! Poate că iubeşte parfumurile, atunci aruncă o privire peste zecile de parfumuri şi fi sigură că vei cumpără unul care să nu îl aibă. Are sute de şosete? Atunci cumpără-i şi tu 2-3 perechi de şosete deosebite! Colecţionează tablouri? Mergi la un târg de antichităţi şi cumpără un tablou. Pentru un colectionar faptul că tu contribui la colecţia lui e un mod prin care areti că îţi pasă!

Iubeşte copii? E sufletist? Atunci de Valentine’s day fă un pachet pentru copii şi propune-i să mergeţi împreună la Orfelinat. O să aprecieze mult gestul tău.

Iubitul tău petrece mai mult timp în oglindă decât tine? Fii sigură că se va bucură de un nou set frumos pentru bărbierit.

Iubeşte tehnologia? Atunci strânge bani pentru o consola, un wii de care să va puteţi bucură împreună sau o tabletă

Ce sport preferat are? Are nevoie de un nou set de rachete de tenis sau de o nouă minge de fotbal? Fii tu cea care îi va sări în ajutor cu ceea ce îi lipsește!

Îi place să călătoarească? Surprinde-l cu un city-break în orașul lui preferat.

Îi plac animalele de casă? Cumpără-i cățelușul despre care tot vorbește de luni întregi sau dacă are deja unul, ia-i un pulovăr drăguț pentru cățeluș sau o gecuță care să îi amintească de tine.

Îi plac jocurile pe televizor? Alege-l pe favoritul său sau pe ultimul apărut și îl vei vedea cum va sări de bucurie de fiecare dată când se va juca cu băieții. Un microfon extern ar fi foarte util pentru jocurile unde trebuie să vorbească cu partenerii de joc.

Îi place să își decoreze bucătăria? O carte de bucate și un set de cuțite de bucătărie îl va încânta foarte tare și îi va stimula creativitatea.

Merge des la sală? O nouă pereche de adidași îl va motiva să se antreneze mai des și îi va aminti de cât de mult îl iubești.

I-ar trebui un smartphone nou? Dacă da, atunci îl poți ajuta cu unul pe care știi că îl urmărește de ceva timp prin magazine și și-ar dori să îl aibă.

Este un tip ocupat care merge des cu o geantă sau cu un rucsac după el? În funcție de caz îi poți sări în ajutor fie cu un nou rucsac, fie cu o nouă geantă pentru laptop.

Îi plac limbile străine? Un dicționar sau un curs nou de limbă străină s-ar putea să îl surprindă în mod plăcut și să îl ajute să își însușească limba mai repede.

Se plimbă des cu bicicleta? O șa nouă, o pompă, lumini sau un sistem antifurt îi pot fi de folos și îl vei surprinde cu atenția ta la detalii.

Aleargă foarte mult? Un ceas fitness care îi măsoară efortul, pașii și timpul parcurs îl vor ajuta să își gestioneze activitatea mai eficient și să fie mândru de rezultatele obținute.

E greu să cumperi cadou bărbaţilor, mai ales bărbaţilor care cred că au totul. Însă nu imposibil. De fapt este foarte simplu dacă ştiţi exact ce fel de cadou doriţi să îi faceţi. Personalizat? Simbolic? Util? Cum să faci cadoul potrivit? Uită-te după hobby-uri.

 

Am pregătit pentru tine o listă cu 17 idei de cadouri pentru iubitul sau soţul tău de Valentine’s Day!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *