Search
Generic filters
Exact matches only

10 idei de cadouri de Valentine’s Day – Pentru el

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi. Această sărbătoare internațională dedicată dragostei se celebrează, de obicei, printr-un schimb de cadouri între doi îndrăgostiți. Dacă încă nu ai avut timp să cumperi un cadou pentru iubitul tău sau ești în pană de idei, nu trebuie să îți faci griji. În cele ce urmează îți vin în ajutor cu câteva idei de cadouri, ideale pentru această ocazie.

Articole vestimentare și accesorii

cureaSursă foto: Emag

Încep lista de idei pentru cadouri cu articolele vestimentare. Acestea pot fi un cadou potrivit cu orice ocazie. În plus, includ o gamă variată de obiecte, astfel încât vei avea de unde alege. Poți să îi oferi prietenului tău o cămașă, o șapcă, o cravată sau o curea.

Bijuterii sau ceas

ceas barbatiSursă foto: Emag

Printre cadourile ideale pentru această ocazie se numără și bijuteriile. Cele mai comune bijuterii pentru bărbați sunt lănțișoarele, brățările sau butonii de cămașă. Dacă, totuși, nu vrei să optezi pentru aceste accesorii, poți îi faci cadou partenerului tău un ceas elegant.

Geantă

geanta barbati

Sursă foto: Emag

Un alt accesoriu pe care îl poți oferi cadou jumătății tale este o geantă. În funcție de nevoile și preferințele lui, poți opta între o servietă elegantă sau o geantă sport. Sunt sigură că acesta va aprecia cadoul tău.

Parfum

parfumSursă foto: Emag

Un alt cadou cu care, probabil, nu vei da greș este un parfum. Dacă știi care este parfumul preferat al iubitului tău, poți să îi faci cadou unul nou, sigur va aprecia gestul. Mai mult, atunci când îl va folosi își va aduce mereu aminte de tine. În afara parfumului, poți opta și pentru un set de îngrijire pentru bărbați.

Decorațiuni și accesorii

accesorii de vin si sahSursă foto: Emag

Chiar dacă, în general, bărbații sunt mai pragmatici decât femeile, vor aprecia, totuși, decorațiunile cu gust. Fie că vrei să îi faci cadou o cană, un set de accesorii pentru vin sau macheta mașinii sale preferate, sunt convinsă că acesta va îndrăgi cadoul tău.

Carte

carteSursă foto: Emag

Dacă prietenului tău îi place să citească și să fie tot timpul informat,  atunci o carte este alegerea perfectă pentru a fi oferită cadou. Pe piață există numeroase cărți, atât de beletristică, cât și de specialitate, trebuie doar să o alegi pe cea care este potrivită pentru el. Totodată, dacă acesta călătorește mult și preferă să aibă într-un singur loc cărți din diverse domenii, poți să îi oferi cadou un e-Book Reader.

Rama foto digitală

rama foto digitalaSursă foto: Emag

Rama foto digitală este un alt cadou potrivit pentru această ocazie. Dacă vrei să o transformi într-un cadou personalizat, poți să încarci chiar tu câteva dintre fotografiile lui favorite, cu voi doi.

Gadget-uri

tabletaSursă foto: Emag

Orice bărbat apreciază gadget-urile. În cazul în care și prietenul tău este pasionat de acestea sau își dorea un gadget nou pe care încă nu l-a achiziționat, poți să îi faci tu cadou unul. Astfel, în funcție de bugetul de care dispui, poți alege între o brățară fitness, un smartwatch, o tabletă, o cameră video sau o cameră foto și accesoriile acestora.

Jocuri video

Assassins Creed UnitySursă foto: Emag

Dacă jumătatea ta este pasionată de jocuri video, poți opta pentru un cadou care să îl facă fericit. Astfel de idei sunt jocurile video sau accesoriile pentru console și PC. Trebuie doar să cunoști ce categorie de jocuri preferă prietenul tău.

Accesorii pentru sport

bicicleta eliptica fitnessSursă foto: Emag

Prietenului tău îi place să facă sport? Atunci poți să îi cumperi accesorii pentru antrenamentele de la sală, iar dacă preferă să se antreneze singur, îi poți cumpăra un aparat de fitness sau alte accesorii pentru sport.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!