logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să alegi ţinuta potrivită pentru domnişoarele de onoare

Ziua nunţii e un moment extrem de important în viaţa unei femei. Nu doar mirele şi mireasa trebuie să arate impecabil, ci şi cei care vor apărea în majoritatea pozelor. Domnişoarele de onoare sunt o parte importantă a acestei zile. Nu doar pentru că ar trebui să fie alese din cele mai bune prietene ale tale care te-au ajutat şi în planificarea evenimentului, dar e important ca şi ţinuta lor să fie în ton cu restul aranjamentelor.

Simplu şi elegant

Nu încerca să le propui rochii cu prea multe ornamente şi accesorii. Variantele simple şi de bun gust se vor potrivi cu orice decor.

Nu alege un singur model

Dacă e în regulă să alegi o singură culoare şi un singur tip de material, preferabil care să li se potrivească tuturor, e important să înţelegi că un tip de croi nu se potriveşte oricărei formă de corp. E mai important ca ele să arate bine în ţinuta respectivă şi să se simtă confortabil, decât să le îmbraci în uniforme pentru ziua nunţii tale. Lasă-le libertatea de a-şi alege stilul potrivit pentru silueta fiecăreia şi nu uita că sunt, în primul rând, prietenele tale şi nu trebuie să le transformi în victime ale modei.

Culoarea ținutelor

Atunci când alegi culoarea ţinutelor, ţine cont de tonul pielii fiecăreia, de culoarea părului şi de machiajul pe care vor să-l poarte în ziua nunţii tale.

Gândeşte-te şi la ele

Nu le propune culori şi materiale pe care sigur nu le vor mai purta cu altă ocazie. E important să alegi rochii care pot fi folosite mai apoi şi la alte evenimente. Dacă sunt prea ieşite din comun sau prea îndrăzneţe vor semăna mai degrabă cu nişte costume de carnaval şi înseamnă că ceva e exagerat în modul în care organizezi petrecerea nunţii.

Implică-le în alegerile făcute

Nu trebuie să le prezinţi direct opţiunea aleasă de tine. Ieşi împreună cu ele la cumpărături şi vezi ce i se potriveşte fiecăreia. În plus, probabil vei avea prea multe pe cap ca să te ocupi şi de ţinutele lor aşa că roag-o pe una din ele să fie responsabilă de acest aspect.

Nu trebuie să transformi ziua nunţii într-un eveniment extrem de stresant

Cel mai important e ca şi voi şi invitaţii să vă simţiţi bine şi să vă bucuraţi de ocazie. Aşa că e mai bine să fii relaxată în alegerea rochiilor pentru domnişoarelor de onoare şi să ţii cont şi de preferinţele lor.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *