Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
girl morning uses perfume around neck
girl morning uses perfume around neck

Descoperă lumea parfumurilor

Parfumurile sunt, de cele mai multe ori, cele care ne schimbă starea de dimineață și ne fac să radiem de fericire. Un parfum este semnătura fiecăruia, deoarece el este ales mereu în funcție de preferințele noastre în materie de ingrediente, dar și prin faptul că ne ajută să ne exprimăm.

Fie că ești o fire îndrăzneață sau romantică, fie că vrei să transmiți sentimente de bucurie, încredere, melancolie sau curaj, parfumul potrivit va face asta în locul tău. Ție îți mai rămâne doar să te bucuri de ce anume poate face acesta pentru tine.

Ce trebuie să știm atunci când achiziționăm un parfum e faptul că există o varietate mare de game de produse precum:

  1. Eau fraiche: este una dintre cele mai puțin cunoscute game, deoarece are un conținut scăzut de concentrație de uleiuri esențiale. Totodată, în compoziția acestuia se găsește preponderent apă și o concentrație scăzută de alcool.

 

  1. Apa de colonie: întâlnită de cele mai multe ori la parfumurile de bărbați, apa de colonie rezistă până la 2 ore pe piele. În ceea ce privește concentrația, conține 2-4% uleiuri esențiale.

 

  1. Apa de toaletă: este cel mai întâlnit tip de parfum datorită raportului de persistență – preț, fiind adesea alegerea multor clienți. Persistă pe piele până la 3 ore și are în compoziție între 4-8% uleiuri esențiale. Marile parfumerii și site-uri care comercializează parfumuri, oferă o gamă largă de apă de toaletă, în funcție de preferințele fiecăruia. Vezi aici: https://makeup.ro/categorys/3/

 

  1. Apa de parfum: conține un procent cuprins între 8-15% de parfum dizolvat în apă și alcool, fiind mult mai persistent comparativ cu tipurile anterioare. Pe piele, mirosul durează mai mult de 3 ore, motiv pentru care și prețul acestora este puțin mai ridicat.

 

  1. Esența de parfum: care este de altfel și parfumul pur, are cel mai intens și mai persistent miros. Prețul acestui tip de parfum este mult mai ridicat, datorită faptului că are în compoziție până la 40% uleiuri esențiale. Mirosul esenței de parfum poate dura chiar și până la 8 ore, în funcție de ingredientele sale.

 

Pentru că orice persoană are mirosul ei specific, e normal ca același parfum să se simtă diferit pentru două persoane. Acest lucru e influențat de proprietățile pielii și de obiceiurile de viață ale fiecăruia. Ce e recomandat e ca înainte de a achiziționa un parfum, să fie testat pe propria piele pentru a simți mirosul și intensitatea acestuia.

Acum că știm care sunt tipurile de parfumuri, nu ne rămâne decât să facem o pauză de la munca noastră și să ne adăugăm încă unul la cele existente. Pentru că, în final, parfumul este semnătura fiecăruia.

Cover - Sursă foto: freepik.com
Larisa Mureșan

Larisa Mureșan

Continuă să țintești tot mai sus. Cu eleganță și ambiție!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *