Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Greşeli de stil pe care să nu le faci iarna asta

Vrei să fii o divă fashion iarna asta? Să întorci privirile în orice împrejurare? Ştim că temperaturile scăzute ne obligă să ne acoperim mai mult, dar asta nu înseamnă sacrificarea stilului nostru vestimentar. De aceea ne-am gândit să îți dăm câteva sfaturi de modă. Mai exact, o listă de greşeli de stil pe care să nu le faci iarna asta:

1. Nu exagera cu imprimeurile de sărbători

Poţi să îmbraci un pulover cu reni sau o căciulă cu oameni de zăpadă, dar să combini multe haine care au elemente decorative, te vor face să arăți ca un pom de Crăciun. Cel mai bine ar fi să porţi o singură piesă vestimentară cu imprimeuri şi restul hainelor să fie în culori neutre. O idee ar fi asocierea puloverului cu imprimeu la o pereche de blugi închişi la culoare sau jambiere pentru un contrast bun.

2. Nu te îmbrăca prea provocator

De sărbători se pretinde să porţi haine mai strălucitoare, mai elegante, însă asigură-te că ţinuta ta este adecvată pentru a sta în încăpere cu persoane de orice vârstă. Acum ai oportunitatea de a ieşi în evidenţă cu o rochie de dantelă sau cu paiete. De sărbători, nimic nu e interzis, dar totuşi lungimea contează, mai ales dacă participi la un micro revelion cu firma sau ai fost invitată la o cină de Crăciun, acasă la familia iubitului.

3. Nu folosi prea multe accesorii

Ştim că ai multe accesorii pe care îţi doreşti să le porţi, însă perioada sărbătorilor nu ar trebui să fie un prilej de paradă. Aşadar păstrează ţinutele simple, dar de efect luând în considerare doar 2-3 bijuterii care să ofere mai multă feminitate ţinutei şi un clutch în care să îţi pui cele mai importante lucruri.

4. Nu purta haine prea largi

Temperaturile scăzute din timpul iernii te obligă să porţi haine mai groase. Dar asta nu e o scuză să te îmbraci ca un Moş Crăciun, cu haine în care îţi pierzi toată feminitatea. Pentru a evita asta, dar totuşi să nu îngheţi de frig, cea mai bună soluţie este stratificarea. Specialiştii spun că mai multe haine subţiri izolează termic mai bine. În plus, poţi să îţi cumperi haine de corp, peste care să îmbraci 2 bluze şi geacă. Asta îţi permite că atunci când intri înăuntru să mai dai jos din ele şi să fii la fel de sexy fără să răceşti.

5. Blana nu trebuie purtată zilnic

Blana este la modă din nou în această iarnă. Asta nu înseamnă că ar trebui să porţi blană din cap până în picioare. Trebuie să alegi: sau haină sau căciulă sau fular de blană! În plus, nu trebuie să porţi blană în fiecare zi, ea e considerată o haină pretenţioasă, elegantă, care trebuie purtată mai ales la ocazii speciale.

6. Nu te îmbrăca deprimant

Negru, gri şi maro sunt considerate culori de iarnă, dar un ansamblu de haine în tonuri întunecate arată trist. Încearcă să păstrezi stilul tău vestimentar interesant iarna asta cu şaluri colorate, pulovere cu imprimeuri, rochii în nuanţe pastel, accesorii neon şi nu evita blugii albi.

7. Renunţă la hainele pentru minori

Căciuli cu urechi de pisică, pantofi de casă fluffy cu urechiuşe, rucsacuri în formă de animale, pijama cu oiţe, mănuşi cu buzunare etc. – Deşi le găsești încă în top în multe reviste de modă, noi credem că e mai bine să le lași la copii. Răsfaţă-te iarna asta cu haine mai frumoase şi mai feminine care să includă piele de lux, blănuri moi şi ţesături fine.Tu ce greşeli de stil ai adăuga?

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Natasa

Natasa

Nataşa se consideră o femeie puternică, cunoscătoare bună a relaţiilor dintre sexe. Articolele scrise de ea sunt adresate femeilor, în special sfaturi despre relaţii, dragoste şi sex.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *