logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Machiaj și îngrijire în camping

Dacă ești o persoană căreia îi place să facă ieșiri în natură și să doarmă în cort, probabil că ți s-a întâmplat să îți faci poze pe lângă o cascadă superbă sau o panoramă incredibilă și să nu vrei să o arăți nimănui pentru că tu nu arăți în cea mai bună formă a ta. Deși nu vrei să arăți ca scoasă din vitrină când faci camping, vrei totuși să arăți fresh în pozele pe care le vei face. Îți ofer câteva sfaturi pentru a obține acest rezultat.

SPF-ul e cel mai bun prieten al tău

Este frumos să vii dintr-un weekend de camping bronzată, însă nu este bine să vii arsă. Du cu tine o cremă cu factor de protecție solară pentru a te proteja de razele nocive.

Îmbină hidratarea și culoarea

Dacă trebuie să-ți uniformizezi tenul, cel mai simplu mod să faci asta când ești pe drum este să folosești o cremă hidratantă colorată. Vei obține un aspect natural, fără să îți fie încărcată fața, dar în același timp îți va uniformiza nuanța tenului și îl va hidrata.

Rimel rezistent la apă

Când pleci în camping, există șanse mari să ploaie sau să dai de o cascadă care să stropească destul de tare. Ia cu tine un rimel rezistent la apă ca să nu te trezești că semeni cu un urs panda în pozele făcute.

Balsam de buze colorat

Buzele crăpate de vânt sau de soare nu arată bine niciodată. Asigură-te că le îngrijești și că arăți bine în același timp. Un balsam de buze colorat poate face ambele lucruri, iar tu vei arăta fresh și gata de ședință foto în 2 minute.

Nu dormi cu fața machiată

Faptul că dormi în natură și nu ai o chiuvetă unde să îți faci ritualul de demachiere nu e o scuză. Nu dormi pe față cu toate produsele aplicate peste zi sau cu tot praful adunat în porii tăi. Da, ești în aer mai curat decât în orașe, dar este recomandat să îți cureți fața cât de bine poți. Ia cu tine șervețele umede demachiante și șterge-ți fața bine înainte să intri în sacul de dormit.

Nu în ultimul rând, nu uita că arăți bine atunci când te simți confortabil în pielea ta. Nu fă lucruri care nu te reprezintă doar pentru a arăta mai bine. Starea ta de spirit va fi transmisă foarte clar, chiar și prin fotografie.

Citește și Relaxează-te și eliberează-te de stres

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *