logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Marsala, culoarea anului 2015 în machiaj

Specialiștii în beauty s-au decis asupra culorii anului 2015 în materie de make-up: marsala. Aceasta nu arată bine doar în manichiură sau în vestimentație, ci, în doza potrivită, culoarea marsala poate reprezenta punctul central al machiajului nostru.

Deoarece este o culoare puternică (o combinație între vișiniu și roșu), specialiștii ne recomandă 3 modalități de a o purta, în funcție de ocazie:

  • Pentru un look lejer, de purtat pe timpul zilei, make-up artiștii ne sfătuiesc să optăm pentru buze colorate în acestă culoare și un machiaj al ochilor cât mai simplu: un rând de mascara este de ajuns. La acesta adăugăm un strat de blush în ton roze și am obținut machiajul perfect.

Atenție! Pentru acest tip de machiaj trebuie să ne asigurăm că tenul nostru nu prezintă imperfecțiuni, așa că aplicarea unei baze de machiaj și a unui fond de ten adecvat reprezintă un must.

  • Dacă dorim să optăm pentru un look mai îndrăzneț și să punem în valoare și ochii, putem alege această culoare vedetă pentru machiajul ochilor, pe care mai apoi îi conturăm cu un dermatograf negru (atât la interiorul ochilor, cât și pe exteriorul pleoapei) pentru o privire cu adevărat îndrăzneață.

Și aici trebuie să fim atente! Dacă mizăm pe acest tip de machiaj, buzele trebuiesc colorate într-o nuanță mai deschisă, din gama roz, piersică sau nude.

  • O ultimă modalitate de a folosi această culoare, conform specialiștilor, o reprezintă optarea pentru această culoare atât în machiajul ochilor, cât și în acela al buzelor. Alternativă la culoarea ochilor poate fi și o altă culoare la fel de îndrăzneață (însă mai întâi de a încerca noi acasă trebuie să consultăm un specialist, pentru că altfel machiajul nostru se poate dovedi a fii dizgrațios).

Acest tip de machiaj este recomandat să fie folosit la evenimente cu adevărat speciale și numai seara!

Voi cum o să purtați această culoare?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *