Search
Generic filters
Exact matches only

Modă în stil franţuzesc

Toate femeile râvnesc la stilul şi clasa femeilor franţuzeşti, dar prea puţine ştiu cum pot să le copieze, ce să facă pentru a adopta stilul lor sau prin ce se defineşte stilul franţuzesc. Se spune că femeile din Franţa fac totul mai bine (gătesc mai bine, miros mai bine, înnebunesc bărbaţii mai uşor şi categoric se îmbracă mai bine) decât restul femeilor din Europa.

Că să vă fie mai uşor, am făcut un top 5 reguli de fashion în stil franţuzesc care sperăm să vă ajute:

Creează-ţi propriul stil

Se spune că francezii au un stil de artist care le curge prin vene, fiindcă o simplă plimbare la Paris se va transforma într-o paradă pe catwalk. Adevărul e că femeile din Franţa îşi definesc în liceu stilul vestimentar şi îl păstrează până la bătrâneţe. Pe ele nu le interesează atât de mult de tendinţe şi nu cumpără haine din marile magazine, din mall-uri, ci încearcă să integreze moda în stilul lor, însă preferă să cumpere haine vintage, astfel ies mereu în evidenţă cu o înfăţişare extravagantă sau cel puţin unică şi originală.

Trench-ul e cel mai bun prieten

Va întrebaţi cum reuşesc femeile franţuzeşti să păstreze o notă casual, chiar şi atunci când poartă nişte jeans simpli? Ei bine un trench, o eşarfă cu imprimeuri şi o pereche de pantofi lasă o amprentă pozitivă pe orice vestimentaţie, creând un efect de stilat, bine îmbrăcat, casual. Un parfum bun şi o geantă tip plic şi puteţi merge oriunde.

Măsură perfectă

Se ştie că femeile din Franța au o silueta de invidiat, sunt slăbuţe, înalte şi au un ten deschis ceea ce le face femei delicate, feminine, sensibile. Însă, să nu credeţi că în Franţa se vând şi jumătăţi de măsură astfel încât să le vină perfect hainele pe orice tip de corp. Dacă aţi studiat puţin femeile franţuzeşti o să vedeţi o trăsătură comună şi anume faptul că hainele le vin că turnate, perfecte pe lângă corp zici că au fost create special pentru ele. Adevărul e că asta s-a şi întâmplat, în Franţa să mergi la croitor şi să îţi ajustezi hainele după forma corpului este un lucru destul de des întâlnit.

Culorile neutre

Stilul franţuzesc a adoptat culorile neutre precum bej, crem, alb, negru şi maro pentru piesele vestimentare în timp ce culorile puternice (roşu, oranj, albastru, roz, mov) se folosesc în accesorii precum genţi, eşarfe, coliere cu pietre preţioase etc. Culorile neutre oferă un look curat şi dă clasă oricărei ţinute aşa că asta e unul din secretele stilului franţuzesc.

Coco Chanel a rămas în inima franţuzoaicelor

În anii `20 Coco Chanel a revoluţionat stilul vestimentar intrând în casele franţuzeşti pentru totdeauna. Chiar şi astăzi dacă nu ştiţi cu ce să vă îmbrăcaţi, imaginaţi-vă ce ar propune Coco Chanel. Una din vorbele ei e că „negru nu se demodează niciodată” aşa că un costum negru sau o rochie neagră în stil little black dress cu o bonetă pe cap şi o gentuţă vintage vă scot din încurcătură.

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *