Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Beneficiile ieșitului în oraș cu băieții

Chiar dacă ești într-o relație nu ar trebui să îți ignori prietenii. Știi și tu, la fel cum știu și eu și cum știu toți bărbații că este necesar din când în când să ieșim în oraș sau să organizăm alte activități fără a fi sub supravegherea iubitei.

Nu e chestia că nu o iubim sau nu dorim să o implicăm în planurile noastre însă avem nevoie de puțin timp în care să fim doar bărbați și atât, ca în vremurile bune când ieșeam cu prietenii noștri zilnic aproape.

Vrem pur și simplu să ne simțim bine, fără a apela la „filtrele” pe care le folosim atunci când suntem cu jumătatea noastră. Avem nevoie de puțină „sălbăticie” masculină care nu va fi înțeleasă prea curând de către femei.

Starea noastră de bine depinde și de aceste ieșiri cu prietenii și cel mai probabil toți din jurul nostru vor beneficia de pozitivismul pe care îl emanăm după ce ne întoarcem acasă.

Pentru a ne menține prietenia strânsă este bine să ieșim de două ori pe săptămână împreună cu cei patru sau cinci cei mai buni prieteni pe care îi avem. Bărbații nu pot spune că au un număr enorm de mare de prieteni adevărați, însă aceia pe care îi au sunt de cele mai multe ori de cea mai bună calitate.

Studiile arată că de obicei buna dispoziție și râsul apare mult mai ușor în grupuri formate din maxim șase persoane, așadar bărbații pot uita în acest fel de responsabilități pentru o perioadă și chiar pot evita instalarea unei depresii.

Prietenia dintre voi va deveni mai puternică și astfel vei ști întotdeauna că ai la cine apela pentru a te ajuta în caz de nevoie.

Poate că singur nu ai practica niciun sport, însă alături de prieteni te-ai apuca de orice. Acest lucru are un impact pozitiv asupra sănătății tale și te va face să te simți mai bine.

Dacă ieșim mai des cu prietenii noștri vom fi mai optimiști, mai sănătoși, ne vom recupera sănătatea mai repede și vom fi mai generoși. Pentru bărbați este extrem de important să mai iasă din când în când la o bere sau la un fotbal și să socializeze față în față cu apropiații lor.

Încearcă să nu ieși extrem de des cu prietenii tăi dacă te afli într-o relație pentru că s-ar putea să ai probleme mari după aceea. Fă totul cu moderație, însă profită la maxim de timpul de calitate pe care îl petreci cu cei mai buni prieteni pentru că te ajută și pe tine și pe ei să aveți o stare de bine care se va răsfira și asupra altora.

Tu cât de des ieși cu prietenii tăi cei mai buni?

Citește și despre modalități noi de a te distra cu prietenii.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *