Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Modalități noi de a te distra cu prietenii

Poate te-ai plictisit de vechile tale obiceiuri care țin de petrecerea timpului liber. Te-ai săturat să mergi la terasă, în bar sau în club sau să joci fotbal pe terenul sintetic din fața blocului. Ai nevoie de ceva nou, ceva interesant care să ducă distracția la cote maxime și te gândești la lucrurile pe care ai putea să le faci împreună cu prietenii tăi.

Dacă vrei ca tu să ai inițiativa și să îți surprinzi într-un mod plăcut atunci poate că rândurile de mai jos îți vor fi de folos.

paintball-jocSursa: Dmitry Kalinovsky

Una dintre soluțiile aflate la îndemâna ar putea fi un meci de paintball. Este distractiv, vă ajută să vă îmbunătățiți spiritul de echipă, este practicat de mai multe persoane deodată și veți arde și câteva calorii. Armele, costumele de protecție, decorul și tacticile folosite vă vor ajuta să vă distrați și în același timp să câștigați meciul. Dacă ați dorit vreodată să vă ”împușcați” un prieten, acum aveți ocazia.

calatoresc-roadtripSursa: Daniel Rinnergschwentner

Ce ai spune de celebrul ”road trip” atât de des întâlnit în filmele americane? Tu și câțiva prieteni, într-o mașină, mergând timp de o săptămână sau două, într-o excursie planificată sau încotro vedeți cu ochii. Cu siguranță vă veți distra, veți cunoaște persoane și locuri noi, iar amintirile vă vor rămâne în suflet pentru toată viața. O perioadă de timp fără stresul cotidian poate fi un lucru extrem de bun pentru voi.

la-pescuit-barcaSursa: Mikhail Dudarev

Dacă aveți pasiuni comune cum ar fi pescuitul, dansul, patinajul, gătitul sau orice altceva ați putea organiza un concurs la care să participați voi sau ați putea invita și alte persoane care să ia parte la eveniment. Poate chiar veți reuși să creați o nouă tradiție, oricum ar fi, distracția va fi în toi.

cabanaSursa: Marian Mocanu

O excursie care să se întindă măcar pe o durată de trei zile la o cabană care are o capacitate de cazare medie sau mare poate fi o altă variantă. Aveți ocazia să dați o petrecere cu adevărat nebună și nici nu vă va costa extrem de mult, mai ales că veți veni în număr mare.

Desigur, fiecare persoană știe cum se poate distra cel mai bine, astfel că vă invităm să ne spuneți ce idei ați avea de a petrece timpul cu prietenii sau mai exact la ce vă gândiți atunci când doriți ca modalitatea aleasă să iasă din tiparul zilelor obișnuite de la bar sau club.

Așteptăm sugestiile voastre în secțiunea de comentarii.

Vezi care sunt și aptitudinile ”feminine” care te vor ajuta în viață.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *