Search
Generic filters
Exact matches only

Cadouri de Crăciun pentru iubita ta

Perioada sărbătorilor e una deosebit de grea pentru bărbați. Pe lângă faptul că uităm extrem de des de orice fel de aniversare, fie ea ziua nunții ori ziua pisicii, mulți dintre noi suntem și pedepsiți cu o lipsă totală de inspirație când vine vorba despre cadourile de Crăciun. Nu râde, că și tu ești la fel. Altfel de ce-ai citi acest articol?

Ei bine, tocmai pentru a da o mână de ajutor masculilor debusolați de apropierea sărbătorilor de iarnă, am hotărât să încropim câteva idei în rândurile de mai jos.

În primul rând, e musai să știi exact care e bugetul de care dispui. Glumind puțin, putem spune că bugetul ar trebui să fie direct proporțional cu boacănele pe care le-ai făcut în ultima vreme, așa că apucă-te de numărat momentele în care ai călcat în străchini.

Dacă bugetul tău se încadrează undeva între 50-100 de lei, te poți orienta spre lucruri precum fotografii înrămate, bilete la teatru, lumânări parfumate, jucării de pluș potrivite cu sezonul, papuci de casă pufoși, kit-uri pentru ceai etc.

Dacă o interesează literatura, investiția în niște cărți pe domeniul ei preferat este foarte călduros recomandată. De 100 de lei poți să comanzi destule cărți cât să o țină ocupată o lună întreagă. Vezi aici ce reduceri sunt online in această perioadă la cărți.

În cazul în care limita bugetului tău se întinde până la 200 de lei, produsele de îngrijire personală sunt opțiuni deosebit de apreciate de doamne și domnișoare. Aici te poți orienta către machiaje, creme și loțiuni de corp, lacuri de unghii și multe altele. Poșetele sunt și ele cadouri cu care nu poți da greș dacă ai o idee despre stilul ei preferat, iar bugetul de 200 de lei ar trebui să fie suficient.

Dacă ești dispus să-ți fericești soția sau iubita cu un cadou care să treacă de 200, 300 sau 400 de lei, vei avea mai mult loc de manevră. O investiție care e mereu pe placul lor e reprezentată de bijuterii. Colierele, inelele, brățările și altele asemenea vor fi foarte apreciate.

Parfumurile sunt o altă opțiune demnă de luat în seamă, iar dacă iubita ta e o femeie pasionată de tehnologie, te poți orienta chiar și către o tabletă, un iPod sau alte dispozitive electronice care-i vor face viața mai ușoară și mai plăcută.

Dacă totuși te temi de un eșec lamentabil, cel mai bine ar fi să o întrebi pe ea ce anume își dorește. Sigur, ucizi romantismul și surpriza, dar gheața pe care vei păși va fi mult mai groasă. Succes și inspirație!

Citește și despre cele mai proaste cadouri de Crăciun.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *