logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce ar trebui să faci dimineața imediat după trezire

Câți bărbați duc oare o viață așa cum își doresc? Câți reușesc să facă în fiecare zi absolut tot ceea ce și-au propus în ziua anterioară? De cele mai multe ori cauza nereușitei este una singură: lipsa de motivație. În compania unei stări de leneveală și tărăgăneală, lipsa de motivație te poate arunca într-un cotidian oarecum confortabil, dar care nu îți permite să țintești mai sus.

Dacă vrei să faci o schimbare în viața ta – indiferent de motivul din spatele ei – trebuie să știi că totul începe de dimineață. Iată câteva lucruri pe care dacă nu le făceai până acum s-ar putea să te ajute enorm să devii un bărbat mai bun pe toate planurile vieții tale.

Fii matinal și organizat

Știi prea bine că dimineața nu ai timp uneori nici de micul dejun, darămite de alte lucruri. Te trezești târziu, te îmbraci, mănânci la repezeală și pleci. Schimbă asta. Impune-ți o trezire cu cel puțin o oră mai devreme decât de obicei. Ridică-te, fă duș și organizează-ți ziua. Vei descoperi că orele dimineții sunt extraordinare pentru planificarea task-urilor și pentru multe alte lucruri utile.

Bucură-te de un mic hobby

Dacă tot te-ai trezit de dimineață, fă ceva ce-ți place, măcar pentru câteva minute. Ascultă muzică, citește ceva interesant sau gătește. Orice ar fi, trebuie să ai câteva minute doar pentru tine, înainte de a începe munca.

Stabilește-ți o rutină de îngrijire personală

Se spune că dacă arăți bine, te simți bine. Tocmai de aceea, încearcă să-ți stabilești o rutină de îngrijire personală în fiecare dimineață. Fă duș, bărbierește-te și folosește creme de față care să-ți păstreze tenul proaspăt pe toată durata zilei.

Mănâncă micul dejun

Nu mai e nevoie de precizat importanța unei mese sănătoase de dimineață. Diferența dintre o zi energică, productivă și una în care nu vei reuși nimic o poate face micul dejun. Din el îți iei toată vitalitatea de care organismul și creierul tău are nevoie. În plus, este o ocazie perfectă pentru a petrece timp și cu familia.

Toate acestea și multe altele le poți îndeplini dacă te vei trezi dimineața cu doar două ore înainte de a pleca spre servici. Trezirea în sine e un obicei pe care trebuie să-l dobândești și pe care să ți-l impui chiar, prin culcarea mai devreme în fiecare seară.

Vezi cum putea primul bărbat să salveze lumea prin lene.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *