logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce să nu faci la petrecerea de Anul Nou

Imediat vine petrecerea de Revelion și probabil deja ești în toiul pregătirilor. Te gândești cu ce să te îmbraci, ce bagaje să iei dacă vei pleca de acasă, ce cadou să îi faci iubitei și alte lucruri de genul acesta.

Câteodată este însă mai bine să ne gândim întâi la ce nu trebuie să facem pentru ca noi și cei din jurul nostru să se simtă bine la o astfel de petrecere.

Un lucru pe care ar trebui să îl eviți este consumul exagerat de băutură și poate chiar și de mâncare dacă ești un pic mai gurmand.

Niciodată băutura nu a adus un lucru bun și poate că vrei să ții minte ce ai făcut în noaptea de Revelion, poate nu vrei să apară poze mai ciudate în care să fii tu actorul principal și poate că nu vrei să îți faci iubita de râs sau pe alții să se simtă prost.

Dacă mai adăugăm și faptul că îți strici neuronii și ficatul, atunci sunt destul de multe motive pentru a nu exagera cu alcoolul. Bea cât să te simți bine și încearcă să nu amesteci prea tare băuturile între ele. Nu uita să consumi multă apă pentru că să reziști mai mult la efectele alcoolului.

În cazul în care nu aveți DJ, nu fi tu acela care selectează mereu melodiile, mai ales dacă nu te pricepi sau dacă ceilalți preferă alt stil de muzică. Gusturile nu se discută, așadar ar fi bine să îi lași pe toți să pună ce melodii vor ei.

Evită să faci glume proaste, mai ales pe seama celor pe care nu îi cunoști, dacă se întâmplă să fie unii invitați de acest fel. Pot apărea multe conflicte din această cauză, mai ales pe fondul unui consum exagerat de alcool.

În cazul în care ești cu iubita, acordă-i și ei atenția care o merită, și nu o lasă pe tot parcursul serii singură, asta dacă nu vrei să te prindă singur începutul de an.

Dacă ești singur și ai văzut o fată interesantă asigură-te că nu are prieten sau că cel puțin nu e la aceea petrecere.

De asemenea, ar fi bine ca tu și prietenii tăi să lăsați deoparte rețelele sociale măcar în seara aceea pentru a vă distra în realitate și nu virtual.

Nu fi o persoană închisă, socializează cu toată lumea și simte-te bine pentru că doar așa îți vei face prieteni nou și te vei distra.

Să aveți parte de o distracție de calitate!

Citește și despre beneficiile ieșitului în oraș cu băieții.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *