logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai bune trei smartphone-uri ieftine din România

Nu vorbim aici despre telefoanele produse în țara noastră, ci pe cele pe care le poți achiziționa din România la prețuri cât mai mici și mai avantajoase. Piața smartphone-urilor este una uriașă, iar în România ai acces la aproape orice tip de telefon îți dorești, deoarece opțiunile de alegere sunt foarte multe.

În funcție de bugetul de care dispui însă, este normal să te orientezi către smartphone-urile care vin la prețuri reduse dar care corespund și specificațiilor tehnice pe care ți le dorești. Cu alte cuvinte, contează foarte mult raportul calitate-preț.

Potrivit site-ului telefoanemobileieftine.org, smartphone-urile enumerate mai jos sunt telefoane ieftine noi care merită toată atenția ta, în cazul în care te afli în căutarea unuia nou:

Nokia 520 Lumia

De regulă, smartphone-urile de la Nokia nu sunt cele mai căutate în România, o piață unde domină clar Apple și Samsung. Cu toate acestea însă, Nokia 520 Lumia este unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri din țara noastră, datorită prețului bun pe care îl oferă, design-ului atrăgător, dar și specificațiilor sale tehnice. Lumia 520 dispune de un ecran de 4 inch, are ca sistem de operare Windows Phone 8 și este dotat cu un procesor Dual Core puternic. Faimos pentru telefoanele sale cu durată lungă de baterie, producătorul Nokia a avut grijă ca și Lumia 520 să aibă o baterie pe măsura renumelui: aproximativ 14 ore de convorbire.

Samsung S7580 Trend Plus

Făcând parte tot din familia Samsung, smartphone-ul Trend Plus se situează destul de bine în vânzările din țara noastră, ținând cont de competiția pe care i-o fac chiar celelalte produse ale companiei. Are un preț foarte avantajos, un procesor de 1,2 Ghz, sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean și o memorie Ram de 768 Mb, pe lângă celelalte funcții atractive.

Samsung S6310 Galaxy Young

Încheiem acest top tot cu un telefon Samsung, destul de apropiat ca și specificații tehnice de cel anterior. Are Android 4.1 Jelly Bean, o memorie Ram de 768 de Mb și un ecran de 3.27 inch. Nu este cel mai performant smartphone de la Samsung, dar este unul dintre cele mai de calitate telefoane ale acestui producător, motiv pentru care se află în topul vânzărilor din țara noastră.

Spune-ne în comentarii dacă deții vreunul dintre aceste telefoane și ce părere ai despre ele.

Vezi și care sunt avantajele televizoarelor LED.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *