Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cinci semne că ai întâlnit persoana potrivită

Tinerețea reprezintă pentru cei mai mulți dintre noi etapa cea mai frumoasă a vieții. Libertatea de a întâlni diferite persoane, cu care poți socializa și îți poți petrece timpul este unul dintre avantajele acestei perioade a vieții noastre.

Totuși, pe măsură ce înaintăm în vârstă, începem să ne gândim la persoana alături de care ne-am dori să ne petrecem restul vieții, în cazul bărbaților această persoană fiind viitoarea noastră soție. Însă, pentru unii, găsirea „jumătății” poate reprezenta cel mai dificil lucru pe care l-au făcut vreodată. Întâlnirea persoanei potrivite nu este un eveniment pentru care te poți pregăti sau pe care îl poți anticipa, ci este ceva neprevăzut. Poți, pur și simplu, să întâlnești pe cineva și apoi să realizezi că ea este persoana pe care o căutai.

Dacă și tu te afli în această situație, însă nu ești sigur că ai făcut alegerea potrivită, în cele ce urmează vei găsi cinci semne care să te ajute să îți dai seama dacă cea pe care ai întâlnit-o este persoana potrivită.

1. O vezi peste tot

Unul din semnele care îți indică faptul că ai întâlnit fata visurilor tale este acela că, inclusiv cele mai mici detalii din activitatea ta cotidiană te vor duce cu gândul la ea.

Acest lucru se întâmplă pentru că, atunci când placi foarte mult pe cineva, mintea ta asociază lucrurile din jurul tău cu acea persoană, astfel încât, orice activitate ai face, o vei asocia involuntar cu ea. Aceasta este modalitatea prin care mintea ta îți spune: „Gata, poți să te oprești din căutări”.

2. Vrei să îți petreci timpul cu ea

Chiar dacă ești cea mai sociabilă persoană, un adevărat extrovertit, te vei schimba odată ce îți găsești jumătatea. Timpul petrecut împreună cu prietenii sau singur, în oraș sau acasă, se va reduce pentru că îți dorești să petreci mai mult timp cu ea.

Atât timp cât momentele petrecute împreună te fac fericit, nu vei simți cât de repede trece timpul.

3. Știe să aprecieze momentele de liniște

Un alt semn care îți indică faptul că ai găsit persoana potrivită este faptul că poți vorbi cu ea despre orice.

De asemenea, faptul că ea este tot timpul dispusă să te asculte, vă înțelegeți din priviri și nu consideră a fi ciudate unele momente de liniște totală, în care niciunul din voi nu spune nimic, sunt alte semne că ai făcut alegerea bună.

Dacă amândoi știți să apreciați un moment de liniște, fără să fiți nevoiți să începeți o conversație inutilă, nu vă veți simți niciodată jenați unul fața de celălalt.

4. Te face să renunți la orgoliu

Atunci când îți întâlnești jumătatea, certurile dintre voi nu vor dura multă vreme. Chiar dacă vă contraziceți pe subiecte banale, cum ar fi culoarea cerului, adevărul este că aceste opinii personale nu prea contează. Îți vei da seama, de asemenea, că nici a vrea să ți se dea tot timpul dreptate nu mai este la fel de important ca înainte să o întâlnești.

În momentul în care vei simți că propria ta mândrie te îndeamnă să faci ceva greșit, dragostea ta pentru ea te va ajuta să te liniștești și să te concentrezi asupra a ceea ce este important pentru relația voastră.

5. Nu așteaptă tot timpul să îți ceri scuze

Dragostea este destul de ironică. Uneori, după o ceartă nesemnificativă, vei simți nevoia să îți ceri scuze, chiar dacă nu ai greșit cu nimic.

Pentru certurile nefondate însă, dragostea nu are nevoie de scuze. Dacă iubești pe cineva, nu trebuie să îi porți ranchiună, acest lucru fiind valabil atât pentru tine, cât și pentru ea. Este normal să existe și neînțelegeri, pentru că sunteți două persoane diferite, care pot avea idei diferite. Iubirea este însă una dintre cele mai puternice emoții și trebuie apreciată. Nu există dragoste adevărată între voi dacă o simplă vorbă îți poate întoarce sentimentele la 180°.

Dacă te regăsești în cât mai multe dintre situațiile prezentate mai sus, înseamnă că ți-ai găsit perechea.

Tu ce așteptări ai de la jumătatea ta?

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *