logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Comportamentul unui bărbat cu o femeie

Vreți să creați și să mențineți o relație bună cu o femeie pe care o iubiți? Iată câteva sfaturi de care ar trebui să țineți cont:

Fiți atent cu ea. Uneori lucrurile minore pe care le facem spun cât 1000 de cuvinte. Așa că fiți atent la ceea ce face. De obicei, când o femeie încearcă să tot schimbe lucrurile, înseamnă că vrea să va atragă atenția. Arătați-i că observați acest lucru. Nu vă sfiiți să complimentați aceste schimbări. Acest lucru o face să se simtă bine.

Comunicați cu ea. Comunicarea este totul într-o relație, mai ales pentru o femeie. Când te deranjează ceva, e ușor să închizi orice ușă de comunicare, dar nu ar trebui să se întâmple așa. Problema nu se va rezolva. Uneori este nevoie de onestitate pentru a găsi soluții și pentru a obține relația pe care o doriți. Ascultați-o activ atunci când vă vorbește.

Respectați-o. O femeie ar trebui să fie întotdeauna tratată cu respect. Nu ar trebui să o jignești niciodată. Lipsa de respect se poate transforma ușor în abuz emoțional și fizic. Indiferent de unde duce un argument, ar trebui să vă controlați și să comunicați deschis despre ceea ce va deranjează. Oferiți-i același respect pe care îl așteptați.

Nu vorbi cu prietenele ei. Nu e nimic în neregulă dacă aveți prieteni comuni, dar dacă este vorba despre prietene trebuie să te comporți respectuos. Nu o vorbiți niciodată pe la spate cu o prietenă de a ei.

Mențineți flacără aprinsă. Nu renunțați la afecțiune. Dacă sunteți împreună de ceva vreme nu trebuie ca ea să fie nesigură în legătură cu relația voastră.

Fiți atent la datele importante. Chiar dacă femeia nu o spune cu voce tare, îi place ca cel de lângă ea să-și aducă aminte zile importante din viață: zile de naștere, aniversări sau etape importante ale relației. Dacă nu vă aduceți aminte va observa acest lucru cu siguranță.  O vei impresiona în schimb și îi vei arata că îți pasă dacă veți fi atent cu aceste zile importante.

Faceți-i complimene. Uneori, o femeie vrea doar să fie apreciată, să i se spună că este frumoasă. Dacă a avut o zi mai dificilă, amintiți-i că arată bine, că va reuși să treacă peste probleme.

Oferiți-i mici cadouri. Aceste o fac să se simtă specială. Poate fi vorba de o floare sau o cutie de bomboane. Nu trebuie să fie o ocazie specială.

Voi cum vă faceți partenera fericită?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *