Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum arată un bărbat bine îngrijit

Nu este niciun secret faptul că femeile preferă de obicei un bărbat îngrijit în detrimentul unuia neglijent, dar și că o persoană care este atentă la modul în care arată are mai mult succes în relațiile sociale.

Sunt mai multe lucruri de care trebuie să țină cont un bărbat dacă vrea să aibă un aspect îngrijit și aici amintim: tunsoarea, pielea, barba, hainele și încălțămintea, dar și modul în care sunt purtate acestea din urmă.

O tunsoare care să te avantajeze ca și bărbat ar trebui să fie scurtă sau de o lungime medie a părului astfel încât să se poată aranja ușor în orice fel vrei tu. O tunsoare clasică te va avantaja dacă ești mai în vârstă, însă dacă ești mai tânăr poți opta și pentru o frizură care să fie un pic mai nonconformistă față de cea clasică, dar totuși decentă. Poți opta pentru un breton ridicat sau așezat într-o parte sau să ai părul tuns în „scări” de la mic la mare și de la mare la mic, părul mai mare fiind în creștetul capului. Dacă vei cere și o filare atunci când te tunzi vei căpăta un aspect și mai îngrijit.

Pielea, mai ales ce de pe față, trebuie și ea să fie îngrijită cât de bine se poate în funcție de tenul pe care îl ai. Diferitele măști sau creme hidratante te pot ajuta destul de mult, chiar dacă ești bărbat.

În ceea ce privește barba și mustața poți renunța la ele, sau le poți da o formă care să releve un aspect îngrijit. Ar fi bine totuși ca părul facial să nu fie foarte lung, maxim de un centimetru. Nu trebuie să uităm de dușul zilnic și nici de tăierea unghiilor, iar în ceea ce privește bărbieritul acesta ar trebuie să fie efectuat la una-două zile.

Parfumul și deodorantul nu trebuie să lipsească înainte să pleci din casă, mai ales dacă știi că ai o problemă cu mirosurile emanate de transpirație, chiar dacă ai făcut duș mai înainte.

Hainele tale trebuie să fie potrivite pentru tine și să se plieze pe stilul tău, însă în același timp să îți adauge o notă elegantă. Nu uita să porți mereu haine curate și călcate. Cu o ținută casual nu vei da niciodată greș și ai o grămadă de modalități în care îți poți combina articolele vestimentare pentru a arăta bine.

Încălțămintea trebuie să se potrivească foarte bine cu restul ținutei tale, mai ales în ceea ce privește culoarea, dar și modelul. Ai grijă să ai mereu încălțămintea curată și bine întreținută pentru că degeaba ești îmbrăcat la patru ace dacă, încălțămintea ta arată într-un mod neglijent.

Află mai multe și despre măștile pentru tenul bărbaților.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *