Search
Generic filters
Exact matches only

Cum protejăm interiorul mașinii dimineața

Interiorul mașinii este la fel de improtant precum exteriorul. Chiar dacă nu este la fel de expus precum exteriroul mașinii, asta nu înseamnă că în interiorul mașinii totul este în regulă, mai ales atunci când afară sunt temperaturi cu mult sub 0 grade. Trebuie să precizăm faptul că interiorul mașinii are și el de suferit odată cu iarna și cu gerul de afară. În acest sens, trebuie ca în dimențile reci de iarnă și nu numai să-i acordăm o atenție deosebită interiorului, asta dacă dorim ca și în perioada anotimpului cald interiorul să se prezinte în cele mai bune condiții.

1. Îngrijirea interiorului automobilului pe timp de iarnă

Iarna este un anotimp extrem de greu atât pentru noi cât și pentru mașina noastră. Din start trebuie să subliniem faptul că interiorul mașinii trebuie menținut în permanență curat. Acest lucru este necesar și pentru sănătatea noastră. De exemplu, ne petrecem în mașină aproximativ 3-4 ore zilnic, dacă avem un interior murdar și plin cu bacterii, evident și sănătatea noastră ar putea fi pusă în pericol.

2. Cum păstrăm interiorul curat și igienizat

Pentru a păstra interiorul mașinii în cele mai bune condiții este necesar să facem vizite destul de dese la spălătorie ( 1-2 vizite în fiecare săptămână ). De reținut, iarna este indicat să mergem la spălătorie atunci când afară nu este foarte frig și să mergem cât se poate de dimineață. În nici un caz nu este indicat să spălăm mașina seara, pentru că peste noapte este foarte frig și dimineață mașina va fi bocnă. După ce am spălat mașina, nu trebuie să o parcăm, este recomandat să ne deplasăm câțiva km cu căldura pornită, pentru ca apa din interiorul ei și de pe chedere să se poată evapora și să nu înghețe.

3. Curățarea preșurilor este obligatorie

De multe ori ne urcăm în mașină cu zăpadă pe încălțăminte. Ei bine, această zăpadă se depune pe preșul mașinii și evident îngheață. În ruma acestui fapt, preșul devine extrem de alunecos și astfel putem avea mari neplăceri atunci când conducem, plus ca ne poate fi extrem de rece la picioare.

Indiferent de anotimpul de afară, interiorul mașinii noastre trebuie în permanență să fie extrem de curat. Acest lucru este vital în special în diminețile de iarnă, deoarece atunci avem nevoie de un plus de confort. Așadar, nu trebuie să uităm de mașina noastră!

Citește și despre cum dezaburim rapid mașina dimineață

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!