logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să îi descoperi limbajul iubirii

Oricât de ciudat ar părea, aproape fiecare persoană are cinci modalități în care își exprimă cu precădere iubirea.

După cum probabil știți deja, comunicarea este cheia pentru o relație sănătoasă și fericită între doi parteneri, astfel că ar fi bine să învățăm limbajul iubirii pe care îl folosește jumătatea noastră.

Iubita ta va utiliza cu precădere una dintre următoarele metode de a-ți arăta iubirea ei: cadouri, timp de calitate petrecut împreună, contact fizic, complimente și diferite servicii cum ar fi faptul că te ajută să îți calci o cămașă etc.

O problemă în relații este aceea că noi nu ne exprimăm la fel iubirea și se poate înțelege greșit acest aspect de către partener.

Oamenii își transmit iubirea așa cum ar dori ei să o primească, așadar este posibil ca să ne ne sincronizăm așa cum trebuie cu femeia iubită.

Pentru a realiza acest lucru ar fi bine să fim mai atenți la modul în care primim iubirea pentru a ști cum să o dăm înapoi și chiar să întrebăm anumite aspecte pentru a înțelege mai bine ceea ce avem de făcut.

Comunicarea este esențială așadar ar fi bine să îi observi atât limbajul nonverbal cât și pe cel verbal și în funcție de situație să acționezi în consecință.

Dacă tu îi iei genți și ea are nevoie de timp de calitate petrecut împreună, atunci este posibil ca relația voastră să nu funcționeze prea multă vreme. Va trebui să conștientizezi astfel de aspecte dacă îți dorești ca femeia de lângă tine să aibă parte de fericire care se va revărsa cu siguranță și asupra ta.

Chiar și atunci când e supărata pe tine, ar fi bine să știi că este tot un semn de iubire, dacă nu îi păsa, nu mai era tristă. În astfel de situații ar trebui să aveți o discuție sinceră și calmă despre lucrurile care au dus la instalarea acestei stări în relația voastră.

Nu trebuie să te retragi și să lași lucrurile nerezolvate, fii bărbat și ia problema în propriile mâini.

Descoperirea limbajului pe care îl folosiți în cuplu vă va ajuta să scăpați de fețele triste ale partenerului pe care cu siguranță nu doriți să le vedeți chiar deloc.

Crizele se vor rezolva mult mai ușor și veți construi împreună  o relație așezată pe o fundație solidă ceea ce vă va ajuta să fiți mai fericiți unul cu altul.

Tu cât de atent ești la limbajul iubirii?

Citește și despre câteva sfaturi pentru o relație reușită.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *