logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să o impresionezi de la prima întâlnire

Mintea îți poate juca feste atunci când te duci la prima întâlnire cu fata pe care o placi. Te gândești ce să faci, cum să faci și mai ales să o impresionezi. Ține minte faptul că deodată ce ți-a dat numărul de telefon și a acceptat o întâlnire cu tine înseamnă că te place.

Tu ai cerut o întâlnire, tu trebuie să fii în control. Nu o întreba pe ea unde să mergeți, alege tu locația, recomandat ar fi chiar două locații apropiate asta în cazul în care nu faci rezervare la localul respectiv. Ideal ar fi să vorbești din timp și să faci o rezervare pentru că e posibil să fie totul ocupat atunci când ajungi tu la locul întâlnirii voastre. Ai grijă să nu o duci într-un local subteran plin de mucegăi că nu va face o impresie prea bună, cel mai potrivit ar fi un loc unde ea nu a mai fost sau ajunge foarte rar.

Tu saluți primul și îi arăți unde să ia loc, cel mai bine ar fi dacă ar putea sta chiar lângă tine. Poartă-te ca un gentlemen și vei câștiga câteva puncte în plus. Ai grijă de felul cum te prezinți din punct de vedere al aspectului fizic și utilizează un parfum discret. Se va apropia singură de tine pentru a-l mirosi mai îndeaproape, te asigur.

Cel mai important sfat pentru  o primă întâlnire este să fii tu însuți, așa că nu încerca să fii altceva decât ceea ce ești fiindcă de îndată ce fata își va da seamă că ești fals va pleca fără să se uite înapoi. Scopul primei întâlniri este obținerea unei alte întâlniri.

Fii interesant, relaxat, amuzant, povestește despre tine, pune întrebări despre ea, află-i interesele, modul de gândire și nu în ultimul rând, simte-te bine. Prima întâlnire e un fel de „preview” al unei viitoare relații așa că trebuie să îi captezi interesul și să o faci să mai vrea să se mai întâlnească și altă dată cu tine după cum am mai spus.

Ține minte că nu doar aspectul fizic contează ci și ce ai în cap. Poate i-a plăcut cum arăți dacă a acceptat să iasă cu tine, însă dacă scoți numai prostii pe gură nu vei face o impresie prea bună. Evită să vorbești despre subiecte care pot genera conflicte precum politica sau religia și nu o întreba lucruri foarte personale care o pot stânjeni.

Ai grija ca întrebările tale să nu sune ca cele de la un interogatoriu. Încearcă să vezi ce puncte ai în comun cu ea și conturează discuția în jurul lor la început, iar mai apoi încearcă să afli cât mai multe informații desprea ea, dar vorbește și despre tine în același timp.

Arată-ți latura romantică și fă-i și câteva complimente, iar ca și rezultat îi vei vedea ochii sclipind sau obrajii înroșindu-se. Gesturile mărunte sunt deliciul primei întâlniri și va aprecia cu siguranță dacă o vei ajuta să se îmbrace sau dacă o vei conduce acasă.

Află și niște idei de cadouri pentru ea de Ziua Îndrăgostiților.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *