Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum să te pregătești pentru o aventură de o noapte

Sărim pașii pe care presupunem că i-ai făcut deja și care constau în ieșitul în oraș, găsirea și abordarea cu succes a unei femei și convingerea ei de a veni cu tine acasă. Presupun că ai făcut deja toate aceste lucruri și că nu-ți mai rămâne decât să continui seara din punctul în care părăsiți clubul, restaurantul, barul etc.

Ei bine, să nu crezi că dacă ai reușit să o convingi să vină cu tine acasă, partida de sex e bătută în cuie și nimic nu mai poate fi stricat. Nu te măguli singur, ci mai degrabă fii atent la lucrurile care s-ar putea să-ți strice socotelile. Evident, de unele dintre aceste lucruri trebuie să te ocupi înainte de a ieși din casă, astfel încât citește lista până la capăt.

1. Păstrează ordine în casă

Presupunând că nu locuiești cu părinții, curățenia din apartamentul tău trebuie să fie principala ta grijă atunci când intenționezi să aduci o femeie la tine. Nu e tocmai excitant pentru ea să te vadă cum strângi la repezează pungile de chipsuri de pe pat, cănile murdare de prin dormitor sau grămezile de haine de pe podeaua băii. Ai grijă dinainte ca apartamentul să fie lună.

2. Ai grijă să ai niște alcool la îndemână

Dacă vrei să destinzi puțin atmosfera, cea mai bună variantă este, evident, alcoolul. De aceea e nevoie să ai mereu în casă o sticlă de whiskey, vodcă, tequila, vin sau orice altă băutură.

3. Crează atmosfera

În cazul în care nu săriți direct în pat imediat ce ați intrat pe ușă, puțină muzică nu strică. Fii pregătit cu un playlist decent pe care să-l pornești după ce vă așezați la povești. Asigură-te însă înainte că ei îi este pe plac muzica pe care ai ales-o. Dacă nu-i place, schimb-o.

4. Oferă-i spațiu

Repet, dacă nu ați sărit direct în pat, nu arăta că ești nerăbdător să faci asta. Nu sta prea aproape de ea și nu o presa să faceți sex. Femeile rareori reacționează bine la presiune. Începe o conversație, las-o să se simtă confortabil, iar partida de sex va veni cu siguranță. În fond, de asta a venit cu tine acasă, nu-i așa?

Ai și alte idei? Lasă-le în comentarii.

Vezi și ce știu femeile despre dragoste și iubire.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Barbosul

Barbosul

Bărbosul este un scriitor atipic. Îi place să se informeze despre tot ce ţine de bărbaţi, mai ales relaţia acestora cu femeile. Scrie articole care oferă idei şi sfaturi în relaţia de cuplu, dar şi informaţii picante din lumea masculină.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *