Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Gadget-uri_pentru_cei_care_urăsc_să_se_trezească_de_dimineață_(I)
Gadget-uri_pentru_cei_care_urăsc_să_se_trezească_de_dimineață_(I)

Gadget-uri pentru cei care urăsc să se trezească de dimineață (I)

Dacă urăști din tot sufletul faptul că trebuie să te trezești de dimineață, dacă ai un pic de spirit de masochist în tine și pe deasupra mai ești pasionat și de tehnologie, atunci trebuie să știi că este foarte posibil ca printre gadget-urile de mai jos să îți găsești adevărata „dragoste matinală” care se va stinge cu greu în unele cazuri, după cum vei vedea în rândurile de mai jos.

În cazul în care vrei să te trezești devreme pentru a ajunge la timp la muncă, cu siguranță dispozitivele de mai jos îți vor fi de mare ajutor, fie că te duci efectiv să lucrezi de cum ai ajuns la lucru, fie că ai chef să mai dormi și acolo atunci când nu se uită șeful.

Poate vei primi și o primă pentru punctualitate, cine știe.

Revenind la lucruri serioase tehnologia chiar ne poate ajuta să devenim mult mai matinali decât orice altceva și acest lucru este demonstrat de device-urile de mai jos.

Ceasul deșteptător cu ecuații

Ce ai spune dacă ar trebui să te trezești de la 5 dimineața și chiar îți dorești cu ardoare încă 15 minute de somn? Ceasul de care vorbim începe să sune la ora stabilită și alarma poate fi amânată numai dacă se rezolvă exercițiul de matematică de pe ecran prin învârtirea roților de pe ceas.

Dacă nu reușim, va trebui să răbdăm sunetul alarmei până când ne fuge tot somnul.

ceas_deșteptătorSursa: foto

„Gantera” cu alarmă

Care este primul lucru pe care ar trebui să îl facem cu toții de dimineață? Nu, nu e vorba de amânarea alarmei, ci de exerciții fizice.

În cazul acestui gadget alarma se poate opri numai dacă se execută un număr predefinit de repetări deci fie că vrem, fie că nu vrem, tot va trebui să facem un pic de mișcare dacă mai dorim să dormim. Bineînțeles, aceasta din urmă ar fi visul nostru deoarece până terminăm noi de făcut repetările deja nu ne mai este somn.

ceas_ganterăSursa: foto

Ceasul cu alarmă „Sonic bomb”

Primul lucru care trebuie spus este acela că alarma chiar va suna poate la fel de tare precum o explozia unei bombe de mici dimensiuni, cel puțin pentru cei care se vom afla în imediata apropiere.

Puterea sunetului este de 113 decibeli fiind mai mare cu 13 decibeli față de cea a unui pickamer. Cu siguranță alarma ta va fi auzită de multă lume și probabil tot cartierul, dar mai ales vecinii tăi, îți vor mulțumi pentru că i-ai ajutat și pe ei să se trezească la timp.

Și dacă alarma nu era îndeajuns, ceasul mai vine în pachet și cu „zguduitor” care îți va face patul să se miște în toate direcțiile așadar chiar dacă dormi adânc, Sonic Bomb îți va rezolva problema cu trezitul de dimineață.

ceas_sonic_bombSursa: foto

Tu ai avea curajul să îți cumperi un astfel de ceas deșteptător?

Citește și despre cum să îți alegi monitorul potrivit.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *