Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Importanța rutinei de dimineață pentru bărbați

Mulți bărbați nu se pot lăuda cu faptul că sunt foarte organizați. Poate lucrezi cu normă întreagă,  astfel încât mereu îți propui să mergi la sală de dimineață, să faci cumpărăturile necesare sau să îți faci curat în apartament.

La sfârșitul zilei ești dezamăgit că nu ai reușit să faci nici măcar un sfert din ceea ce ți-ai propus și speri că mâine va fi o zi mai bună însă din păcate lucrurile se vor întâmpla cam la fel.

Te vei trezi târziu, vei fi obosit, după muncă poate ieși cu prietenii în oraș să iei masa și nu mai apuci să îți faci cumpărăturile, iar seara ajungi obosit și nu mai ai chef decât să te uiți un pic la emisiunea preferată de la televizor sau poate la un episod dintr-un serial.

Nu apuci să mănânci înainte să pleci la muncă pentru că nu mai ai timp, la sală nu mai ajungi și nu vei fi chiar atât de productiv în activitățile tale zilnice.

Chiar dacă nu îți place rutina trebuie să fii conștient că aceasta te va ajuta să te organizezi mai bine și în acest fel vei avea parte de îmbunătățiri ale stilului tău de viață.

Fiecare bărbat are cu siguranță anumite obiective și priorități în viață, iar rutina de dimineață ne poate ajuta să le atingem.

Singurele părți ale zilei pe care le poți controla tu sunt diminețile și serile. Dacă dimineața nu vei exersa la sală cel mai probabil nu o vei face nici în restul zilei.

Vei simți că ai mai mult control asupra a ceea ce faci și chiar te-ai putea apuca și de un job secundar pentru că acum vei avea mai mult timp și poate chiar vei reuși să îți transformi o pasiune într-o nouă sursă de venit.

Timpul pe care îl ai în plus te poate ajuta să devii mai bun. O dată ce ți-ai definit obiectivele tot ceea ce trebuie să faci este să te ții de ele și de rutina care te va ajuta să le realizezi. Dacă este cazul va trebui să îți adaptezi obiceiurile la noi situații însă și în acest caz nu trebuie să lași lucrurile să îți scape de sub control.

Rutina de dimineață te poate ajuta într-un mod în care nici nu te aștepți și astfel vei putea deveni mai bun în ceea ce faci, fără un efort suplimentar. Organizarea îți va face viața mai ușoară și vei reuși astfel să ai timp pentru aproape orice îți dorești.

Tu ai o anumită rutină de dimineață?

Citește și despre cum să devii mai organizat.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *