Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Greșeli pe care le poți face la prima întâlnire

Prima întâlnire este întotdeauna un obstacol de care trebuie să treci cu bine pentru a avea șanse să continui relația cu femeia pe care o dorești. Chiar dacă ea a acceptat să iasă cu tine, să nu crezi că a decis deja că tu ești alesul. Mai ai încă mult de muncă pentru a-i dovedi că ești bărbatul potrivit. Prima întâlnire este și foarte sensibilă, astfel încât asigură-te că urmezi sfaturile de pe lista următoare:

Nu te uita la alte femei

Sigur, femei atrăgătoare sunt peste tot și noi avem în sânge tendința de a privi o femeie frumoasă. Este un lucru la care trebuie să renunți complet însă la prima întâlnire. Concentrează-te pe fata din fața ta și dă-i de înțeles că ea e singura pe care o vrei.

Nu folosi prematur alinturi

Chiar dacă nu recunoaștem de față cu prietenii noștri, cu toții folosim cuvinte de alint pentru iubita noastră. Ai însă grijă să nu o faci chiar de la prima întâlnire, pentru că alinturile sunt semnele unei relații stabile, de lungă durată, motiv pentru care s-ar putea să o pui pe fugă foarte ușor.

Nu folosi telefonul

Locul telefonului în timpul petrecut cu ea la prima întâlnire este în buzunar, pe vibrații. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci la prima întâlnire este să te sune părinții sau prietenii și să o neglijezi pe ea.

Nu vorbi despre fosta iubită

Nimeni nu vrea să audă despre relația ta cu fosta, mai ales dacă nu te întreabă ea nimic. Nu încerca să ridici standarde sau să o compari cu fosta. Lucru valabil pe toată durata relației, nu doar la prima întâlnire.

Nu fă glume proaste

Dacă nu ești sigur pe o anumită glumă, nu încerca să pari amuzant. De fapt, nu încerca să pari mai amuzant decât ești în realitate, pentru că intri pe un teritoriu periculos, unde poți să strici rapid lucrurile cu niște comentarii nepotrivite.

Nu vorbi despre bani

Dacă menționezi situația ta financiară nu poți să câștigi nicicum. Dacă ai mulți bani vei părea arogant, iar dacă ești sărac lipit pământului vei părea patetic. Cel mai bine este să eviți cu totul subiectul.

Așteptăm în comentarii părerile și ideile voastre. Ce greșeli mai poți face la prima întâlnire?

Vezi și cum poți fi mai atrăgător pentru femei.

Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *