logo
Search
Generic filters
Exact matches only

LyveHome. O nouă metodă de stocare a pozelor și a videoclipurilor tale

Era digitală încă nu a apus și producătorii de dispozitive inteligente se întrec în a  scoate pe piață concepte de produse care mai de care mai interesante. Un astfel de device este și LyveHome, un gadget de mărimea unei doze de suc având o capacitate de stocare de aproximativ 2 TB de imagini și filmulețe. Poate că pare o chestie banală însă aceasta este numai una dintre facilitățile pe care le oferă LyveHome.

Imaginați-vă faptul că vă puteți conecta cu acest aparat la alte dispozitive care folosesc sistemele de operare Windows, MacOS, IOS sau Android. LyveHome copiază toate fotografiile și videoclipurile tale cu ajutorul unei conexiuni de internet atât prin fir, dar și prin Wi-Fi. Poți să faci acest lucru și manual, folosind un cablu USB sau un card SD.

După ce ai descărcat tot ceea ce ai dorit, te poți uita liniștit la ce vrei de acolo pentru că are și un ecran cu touchscreen care te ajută să navighezi prin fisierele tale. S-a dus timpul hardurilor externe pe care trebuia să le conectezi la PC, a cititoarelor de carduri, sau a CD-urile și dvd-urilor inscpritionate. Nu mai trebuie să stai să cauți prin toate mediile de stocare și prin toate dizpozitivele tale pentru a vedea o fotografie, este îndeajuns unul singur.

Este foarte ușor de utilizat și simplu de transportat sau depozitat. Dimensiunile mici îl fac să foarte util și probabil că în capacitatea pe care o are îți vei putea stoca mare parte din memoriile vieții tale, dacă nu chiar tot.

Dispozitivul acesta trebuie utilizat împreună cu o aplicație care vă va ajuta să aveți acces la toate facilitățile pe care le oferă. Cel mai important este că tot ceea ce vă doriți se află în siguranță și atunci când vreți să rememorați câte ceva va fi foarte ușor datorită ecranului cu care este dotat.

Poți seta aparatul pentru a transmite în timp real pozele imediat după ce au fost făcute. Dacă îți doreai un manager de fotografii și filme, intuitiv și foarte mic atunci acesta este gadgetul pentru tine.

Prețul său este de 300$, poate un pic prea mare pentru ceea ce oferă însă acest lucru nu îl face mai puțin interesant.

LyveHome este cu siguranță un accesoriu de luat în seamă mai ales pentru cei care iubesc să surprindă anumite momente din viața lor.

Vezi și care sunt cele mai bune trei smartphone-uri ieftine din România.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *