Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Nvidia Shield – noul gamepad cu ecran

Dacă ești gamer un gamer înrăit și îți place să ai la dispoziție ultima tehnologie în materie de console, mai ales dacă le preferi pe cele portabile, atunci device-ul lansat de cei de la Nvidia, care este după cum bine știți, un faimos producător de plăci video, este un lucru potrivit pentru tine.

Industria gaming-ului este foarte volatilă și poate nimeni nu s-ar aștepta ca un producător de plăci video să creeze console, sau un producător de periferice de gaming să lanseze și laptopuri. Firmele încearcă să aibă un avantaj competitiv pe piață și de aceea utilizează inovația ca pe o armă. Acest lucru este bun pentru clienți astfel că noi vom putea alege dintr-o gamă mult mai largă de produse care să ne satisfacă cerințele.

Revenind însă la consola noastră, trebuie să vorbim despre ce o face atât de deosebită. În primul rând, ceea ce iese cel mai tare în evidență este faptul că Nvidia Shield este practic un gamepad cu ecran. Design-ul impresionează și se vede că s-au investit multe resurse pentru crearea unui astfel de device.

Greutatea este și ea destul de mică, are numai 579 de grame, ceea ce o face o alegere perfecta pentru cei care prefera sa se joace de pe un gamepad si nu de pe touchscreen sau doar simple butoane.

Specificațiile sunt și ele interesante astfel că avem un ecran touchscreen de calitate, de 5 inchi, care este capabil să redea imagini FullHd, 16 Gb memorie internă însă aceasta se poate mări prin intermediul unui card microSD, conexiune wireless, procesor cu patru nuclee, 2 Gb ram, microfon încorporat și o autonomie de aproximativ 30 de ore.

În ceea ce privește conectivitatea, Nvidia a hotărât să aibă și un port MINI-HDMI cu care ne putem conecta chiar și la televizoare sau monitoare.

Sistemul de operare folosit este Android ceea  ce înseamnă că o mulțime de aplicații vor fi gratuite pentru toată lumea.

Accelerometrul este un alt lucru interesant care este de asemenea extrem de folositor atunci când ne vom juca jocuri care au această opțiune.

Din păcate încă nu a ajuns în România, dar se preconizează că cel târziu anul viitor, acest lucru se va întâmpla. Prețul produsului la momentul actual pe site-ul producătorului este de 199$, însă acesta este de obicei de 249$. Probabil că în România, această consolă, va fi comercializată la un preț de aproximativ 900 RON.

Gamerii împătimiți, dar și cei cărora le place să se joace oriunde și oricând au chef cu siguranță vor lua în calcul achiziția acestui gadget.

Citește și despre Emperor 1510 Gaming Environment.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *