Search
Generic filters
Exact matches only

Obiceiuri ale bărbaților pe care femeile nu le suportă

Sunt multe diferențe între ambele sexe și fiecărei părți îi este greu să înțeleagă unele gesturi pe care cealaltă parte le face în anumite circumstanțe. Bărbații și femeile au creierele organizate diferit și gândesc diferit astfel că unele dintre obiceiuri celuilalt sex par insuportabile.

Sexul frumos nu suportă anumite obiceiuri bărbătești și de multe ori noi, bărbații, nu înțelegem de ce se întâmplă acest lucru. În continuare vă voi exemplifica unele obiceiuri bărbătești care ar  fi rele conform opiniei feminine și care vă vor ajuta să înțelegeți puțin din modul în care gândesc femeile.

Lași capacul de la toaletă ridicat

Un obicei cu adevărat enervant pentru sexul feminin este lăsarea capacului de la toaletă ridicat. Dacă repeți isprava de două-trei ori la rând sigur vor veni și atenționările. Femeile cred că acest lucru dă dovadă de lipsă de respect și deși coborârea capacului ar dura o secundă tot vă vor spune că ați uitat capacul în poziția respectivă și vor cere ca acest fapt să nu se mai repete. Pentru un bărbat e mult mai ușor să lase mereu capacul ridicat, însă o femeie nu va înțelege niciodată acest lucru.

Nu știi să asculți

După cum ziceam creierul femeilor și cel al bărbaților este organizat diferit. De câte ori nu ți s-a reproșat că nu știi să asculți? Femeile au darul de a vorbi mult și codat. Atunci când vorbesc, noi încercăm să le oferim soluții pentru că așa suntem făcuți, însă ele vor doar să fie ascultate. Atunci când își doresc ceva sau ai făcut un lucru rău, rar se va întâmpla să vină și să îți spună direct despre ce e vorba. Tipic feminin, nu ?

Bărbații și-au dezvoltat cu timpul o memorie selectivă de mare finețe și auzim numai ce vrem noi și chiar ne pricepem să ne prefacem atenți la femeia din fața noastră însă mintea ne zboară în alte locuri. Nu prea suntem atenți la ce ne spun femeile deoarece nu vorbesc direct la subiect astfel că după 15 minute putem să uităm aproape tot din lista de cumpărături pe care o avem de făcut.

Întârzii

Femeile își pot permite să întârzie deoarece se pregătesc pentru noi. Dacă tu că bărbat vei întârzia la o întâlnire atunci vei avea parte de puțină muștruluială din partea iubitei tale. Va considera că e o totală lipsă de respect ceea ce ai făcut.

Ieși prea des cu prietenii

Un alt obicei pe care femeile nu îl suportă e faptul că ieși prea des cu prietenii. Femeia de lângă tine are imaginația bogată și imediat va crede fie că ai o aventură, fie că nu îți place să stai cu ea. De asemenea, cu siguranță nu îi vor plăcea toți prietenii tăi și sigur îți va spune câte ceva despre asta.

Ignori mizeria

E un lucru bine știut că noi, bărbații, suportăm mai bine mizeria. Chiar dacă vedem că este un pic de mizerie și trebuie făcut curat, mai amânăm momentul puțin. În mod normal femeile când văd mizerie se opresc din ceea ce fac și se apucă de curățenie. Dacă mai ceri cinci minute ca să îți termini treaba cu greu va înțelege cum poți tu să stai în mizeria aceea.

Chiuveta plină de păr

Se mai întâmplă să lași chiuveta plină de păr după ce te-ai bărbierit. Află că acesta este un obicei pe care nu multe femei îl trec cu vederea, dar cu siguranță știai asta, nu ?

Uiți date importante

Dacă vrei să ai o relație fericită atunci ai grijă să îți amintești datele importante măcar pentru ea, dacă nu pentru tine. Va trebui să ții minte data nașterii, data când ai fost în nu știu care excursie cu ea, data aniversării voastre, Ziua Îndrăgostiților, ziua ei de nume dacă e cazul, Ziua Femeii și multe alte date. Ar fi bine să le treci pe calendar sau pe telefon căci dacă uiți vreuna sigur vei primi reproșuri.

Te transformi într-un pacient imposibil

Atunci când suntem bolnavi sau am pățit ceva devenim deodată martiri și ne plângem de tot și de toate. Femeile nu suportă bărbații plângăcioși, așa că dacă tot suntem bărbați ar trebui să ne purtăm ca atare.

Nu îți ceri iertare

Ne vine greu să ne cerem iertare pentru că după aceea trebuie să ne asumăm și responsabilitatea pentru greșeală. Ar trebui să trecem peste modelul strămoșesc care spune că bărbații au întotdeauna dreptate și să ne cerem scuze atunci când greșim pentru că dăm dovadă de curaj și demnitate, iar iertarea va veni mai repede.

Organizezi excursii surpriză

Deși pentru noi poate părea o surpriză numai bună de pus în aplicare, iubita noastră nu va fi de acord cu aceasta. Ai observat bagajele acelea pe care le tot poartă atunci când plecați undeva, nu? Află că îi ia câteva zile până să le facă dacă excursia durează mai mult și până se gândește ce haine, ce pantofi și ce accesorii să ia, mai durează ceva timp. Dacă nu vrei să uite multe lucruri esențiale pentru ea, anunț-o din timp și îți va fi recunoscătoare.

Vezicum ar arăta viața dacă rolul femeii ar fi înlocuit de bărbați sau află despre relaţia de cuplu la 30 de ani.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *