Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Semne care îți arată că este prea posesivă

Realitatea relațiilor este foarte complexă și nu știm niciodată în brațele cui putem ajunge. Aparențele înșeală, faptele și vorbele noastre sunt analizate în fel și chip, iar unele lucruri minore pentru noi, pot înseamna niște enormități pentru partenera ta, mai ales dacă este o persoană posesivă.

Gelozia și posesivitatea fac mereu o pereche bună, ceea ce nu poate fi o chestie prea plăcută pentru niciun bărbat. Chiar dacă până într-o anumită limită aceste două lucruri sunt normale, de cele mai multe ori se exagerează.

Însă cum îți dai seama că ai lângă tine o mică „teroristă” în ceea ce privește viața ta personală?

În primul rând se va arăta extrem de interesată de activitățile tale zilnice, chiar și de cele mai mărunte. Dacă ai putea să îi spui și ora exactă pentru fiecare dintre ele probabil ar fi și mai fericită. Acesta este un semn clar că iubita ta este un ”pic” prea posesivă.

Vei afla că este dependentă de tine și, chiar dacă la început sună bine, pe viitor s-ar putea să nu ți se pară un lucru chiar atât de frumos, mai ales dacă ai de gând să te desparți de ea.

O altă chestie exagerată pe care e posibil să o experimentezi este aceea că îți va cere să îți petreci mereu tot timpul liber alături de ea. Viața ta socială va avea de suferit și tu vei fi probabil nefericit.

În cazul în care nu îi răspunzi la telefon și la mesaje instant se va panica sau se va supăra rău pe tine chiar dacă îi explici motivele pentru care nu ai făcut acest lucru.

Atunci când nu ești cu ea va fi suspicioasă și te va stresa cu mesajele și telefoanele pentru a ști ceea ce faci. E posibil chiar să îți verifice mesajele și e-mail-urile doar pentru a se asigura că nu ai o amantă.

Dacă simți că îți controlează viața și îți interzice să îți faci noi prieteni poate că ar fi cazul să îți pui niște întrebări cu privire la relația ta.

Un alt semn care arată că este excesiv de posesivă este gelozia pe care o arată fățiș atunci când te afli alături de alte prietene de sex feminin. Toată lumea se va simți aiurea din cauza răutăților ei, iar astfel de lucruri îți pot afecta iremediabil viața socială.

Dacă îți dorești să fii cu adevărat fericit ai două variante, ori încerci să îți faci iubită să înțeleagă faptul că exagerează, ori va trebui să renunți la o astfel de relație toxică.

Citește și despre cum poți comunica mai ușor cu o femeie dificilă.

Comentarii

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *