logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Tehnologia distractivă a micului dejun

Tehnologia s-a răspândit peste tot în viețile noastre astfel că nici bucătăria nu a scăpat de inovațiile aduse de unele dispozitive mai mult sau mai puțin utile pentru oricare dintre noi.

În cazul în care ne dorim ceva nou atunci ne putem transforma micul dejun într-o activitate mult mai plăcută și mai distractivă cu ajutorul tehnologiei.

Dacă dorim să avem parte de un altfel de mic dejun poate că ar trebui să ne uităm la unul dintre gadget-urile de mai jos:

1. Forme din silicon pentru ouă

forma_oua_siliconSursa: foto

Poate că nu sunt chiar o opțiune atât de sănătoasă de gătit, mai ales dacă depășim temperatura de 280°C, însă cu siguranță îți pot smulge un zâmbet încă de dimineață. Dacă ai nevoie de un mic dejun mai special, aceste forme pot fi o soluție bună pentru a realiza ceva cu adevărat deosebit.

2. Căni termosensibile

 

cană_termosensibilă

Sursa: foto

Dacă îți dorești o cană personalizată, care să își schimbe imaginea atunci când bei ceva fierbinte din ea, atunci o cană termosensibilă este ceea ce îți trebuie.

În România, o cana precum cea din poză costă în jur de 55 lei, însă există numeroase alte firme care ne pot personaliza o astfel de cană cu poza sau textul ales de noi la un preț de aproximativ 30 de lei.

Există și posibilitatea de a alege o cană fosforescentă și termosensibilă, dacă vrem să o vedem până și noaptea. Pe lângă faptul că noi vom avea ceva diferit, sunt și o bună opțiune pentru un cadou.

3. Desfăcătorul de ouă fierte

desfăcător_ouă_fierteSursa: foto

Câteodată ouăle fierte ne dau mari bătăi de cap atunci când dorim să ne descotorosim de coaja care va face tot posibilul să stea bine lipită de albuș, mai ales dacă ne grăbim.

Tehnologia vine din nou în ajutorul nostru printr-un dispozitiv care seamană foarte mult cu un tirbușon.

4. Bolul compartimentat

bol_compartimentatSursa: foto

O idee destul de interesantă care poate că ar trebui preluată de mai mulți producători de veselă. Pe lângă faptul că avem un fel de mâner de care putem apuca atunci când ne deplasăm cu bolul de mâncare, mai există și o compartimentare care este utilă pentru a avea mereu la îndemână ingredientele noastre preferate.

5. Toaster-ul Hello Kitty

toaster_hello_kittySursa: foto

Un dispozitiv care va fi cu siguranță apreciat de fetițe datorită formei care apare pe pâine. Nu mai sunt multe de zis, în acest caz poza spune totul.

6. Stația multifuncțională pentru micul dejun

multifuncțional_mic_dejunSursa: foto

Un dispozitiv de dimensiuni mici, care știe să facă mai multe lucruri deodată. Sună destul de bine, nu? Putem face în același timp cafea, ouă și pâine prăjită, așadar pregătirea micului dejun se va realiza  într-un timp scurt, fără să mai avem nevoie de aragaz.

Citește și despre cafeaua „tehnologizată”.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.