Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
Târg de Crăciun
Târg de Crăciun

5 târguri de Crăciun spectaculoase din marile orașe ale lumii

În toate colțurile lumii, Crăciunul este sărbătorit prin târguri festive, care trezesc spiritul sărbătorilor și aduc bucurie celor care le îndrăgesc. Această sărbătoare oferă ocazia marilor orașe de a organiza târguri faimoase, care să iasă în evidență prin lumini deosebite, dulciuri extrem de gustoase și colinde celebre care să aducă fericire tuturor celor care le vizitează.

Târgurile de Crăciun din toate orașele mari sunt cunoscute pentru magia pe care o oferă locului în care sunt amenajate. Mirosul de scorțișoară și portocale se simte în jurul lumii, prin piețe celebre și parcuri, aducând în fiecare an, farmecul uneia dintre cele mai importante sărbători celebrate de către oameni. Noi am descoperit 5 târguri de Crăciun, care merită vizitate măcar o dată în viață pentru a descoperi cu adevărat spiritul iernii.

Winter Village – Bryant Park, New York, SUA

Este cunoscut faptul că orașul New York este plin de magie când vine vorba de Crăciun. În marele oraș, sunt organizate o mulțime de târguri și zone festive care celebrează venirea lui Moș Crăciun. Târgul care are loc în Bryant Prak, numit Winter Village, este o zonă fermecătoare care aduce magie în viețile vizitatorilor New York-ului.

Încă din anul 2002, Winter Village este serbat începând cu sfârșitul lunii octombrie, până la începutul lunii ianuarie. În această perioadă, parcul este plin de o varietate mare de magazine festive, pentru alegerea cadoului potrivit pentru cei dragi și tarabe cu mâncăruri și băuturi delicioase, specifice zonei. Marea atracție a acestui târg este patinoarul pus la dispoziție pentru toate persoanele, acesta având intrarea gratuită și oferind bucurie tuturor celor pasionați de această activitate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bryant Park (@bryantparknyc)

Târgul de Crăciun din Centrul Vechi – Praga, Republica Cehă

Praga este orașul care în perioada sărbătorilor de Crăciun miroase a vin fiert și portocale. Târgul din Centrul Vechi este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai frumoase din Europa, fiind plin de lumini impresionante și tradiții specifice. Acesta se află la câțiva metri de celebrul Ceas Astronomic, oferind o experiență completă când vine vorba de spiritul sărbătorilor. Pe lângă vin fiert și mâncare gustoasă, piața este umplută de bucuria colindelor și spectacolelor specifice.

Dacă aveți în plan să vizitați Praga în perioada Crăciunului, ceremonia luminării bradului din centrul pieței este un eveniment de neratat. Bradul de 22 de metri oferă un impresionant joc de lumini, care merită observat măcar o dată în viață, fiind o experiență nemaipomenită.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beauty of prague (@beautyofprague)

 

Târgul de Crăciun din Distillery Historic Distric – Toronto, Canada

Celebrul târg din Toronto oferă vizitatorilor experiențe și activități magice, fiind observate instalații de lumini și locuri special amenajate pentru poze. Târgul este compus din peste 75 de restaurante, cafenele și magazine speciale pentru cadouri, oferind produse delicioase și pline de farmec pentru gusturile fiecăruia.

Târgul oferă mâncare bună și locuri care să întregească farmecul sărbătorilor, având ocazia de a face cunoștință cu Moș Crăciun și de a cânta colinde și cântece specifice celebre.

Christkindl-markt – Salzburg, Austria

Austria este una dintre cele mai cunoscute țări când vine vorba de târguri de Crăciun. În oricare oraș ai merge, Viena, Graz sau Salzburg, târgurile sunt unele nemaipomenite, fiind pline de surprize care să atragă turiștii din toate colțurile lumii.

Târgul din Salzburg este unul dintre cele mai vechi târguri din lume, pentru prima data fiind organizat în jurul secolului al XVI-lea. Încă din vremurile îndepărtate, locuitorii au încercat să facă din Salzburg un oraș festiv în perioada Crăciunului, lucru care le-a și reușit, târgul fiind unul dintre cele mai impresionante din Europa. Atmosfera festivă te face să te simți ca într-o poveste, fiind posibile o varietate largă de activități precum: citirea de povești de Crăciun pentru copii, tururi ghidate prin târg, concerte și parade specifice.

Plaisirs d’Hiver – Bruxelles, Belgia

La târgul de Crăciun din Bruxelles nu ai cum să te plictisești, acesta fiind unul dintre cele mai mari târguri din Europa. Este atât de mare încât acesta este format din 6 târguri într-unul singur, fiind organizate o varietate uriașă de activități și evenimente care sărbătoresc venirea uneia dintre cele mai importante și speciale sărbători.

Acesta este format din peste 240 de tarabe care oferă turiștilor mâncare, cadouri, băuturi fierbinți și dulciuri gustoase, acestea întindându-se de la Grand Palace până la Place St. Chaterine. Toate decorațiunile și bunătățile care se vând în cadrul târgului sunt handmade și aduse din jurul Europei, pentru a atrage toți vizitatorii.

Fiecare târg de Crăciun din jurul lumii are atracții specifice pentru toate persoanele, bucurând nu doar copiii, dar și adulții, fiind niște locuri de poveste, pline de surprize și magie.

Descoperă și alte activități de Crăciun care îți vor aduce bucurie!

Cover - Sursă foto: freepik.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *