Search
Generic filters
Exact matches only

Cum te pregătești pentru reducerile online de Black Friday?

Reduceri de Black Friday

Dacă te interesează în general reducerile la diferite magazine și urmărești promoțiile pentru a obține prețuri mai bune, cu siguranță că nu vei lăsa Black Friday să treacă pe lângă tine fără să încerci să pui mâna pe unul sau mai multe produse din lista ta de dorințe.

În cazul în care nu te afli la prima ”bătălie de Black Friday”, cu siguranță știi deja care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a obține ceea ce-ți dorești de pe site-urile magazinelor înainte de epuizarea stocurilor.

Dacă ești însă un novice în acest război al cumpărăturilor, sfaturile de mai jos îți vor fi foarte utile pentru a te pregăti cum se cuvine în zilele premergătoare reducerilor de Black Friday.

1. Hotărăște-te asupra bugetului și asupra produselor pe care le vrei

Este foarte important să știi dinainte câți bani ai și pentru ce urmează să-i folosești. Astfel te poți duce direct la țintă, fără să te mai pierzi în calcule și alte oferte tentante.

De exemplu, magazinele precum:
eMag.ro,F64.roEvoMag.roFashionDays.roOriginals.roDeClub.roStarShiners.ror sau Altex.ro   afişează pe site din timp o parte din produsele sau categoria de produse care vor beneficia de reduceri semnificative

2. Găsește magazinele care vând produsele pe care ți le dorești tu

Foarte multe reduceri sunt anunțate oficial înainte de Vinerea Neagră de magazine, astfel încât tu poți știi exact unde să mergi pentru a-ți cumpăra ceea ce dorești. Caută înainte cele mai bune oferte și nu pierde timp răsfoind alte site-uri în perioada reducerilor.

3. Fă-ți cont pe fiecare magazin online care vinde produsele dorite

Poți folosi contul înainte de Black Friday pentru a salva în Wishlist produsele pe care ți le-ai dori, mai ales dacă acestea au fost anunțate dinainte că vor intra în categoria reducerilor. Cei de la eMag.ro au recomandat clienților să-și facă cont pe site-ul lor inainte de a ziua reducerilor, vezi aici.

4. Fă tranzacțiile rapid

Dacă ai în plan achiziționarea mai multor produse, nu irosi timp util adunându-le pe toate în coșul de cumpărături și încercând să le plătești la grămadă. Sunt toate șansele ca stocurile să se epuizeze înainte să apuci tu să-ți aduni fiecare produs dorit. E mai eficient să-ți stabilești produsele în funcție de priorități și să le cumperi pe rând. eMag.ro așteaptă să intre peste 2 milioane de oameni pe site-ul lor in ziua de Black Friday, mai ales că anul trecut au fost stocuri de produse care s-au epuizat in câteva minute, asa ca iti recomandam sa intri de pe acum.

5. Atenție la reducerile false

Uneori comercianții anunță de Black Friday oferte false. Adică s-ar putea ca anumite produse să fie trecute la oferte, dar prețul să fie același ca înainte. Puteți să vă feriți de aceste capcane studiind din timp produsele dorite și reținând prețurile lor anterioare.

Tu ce strategie folosești de Black Friday?

Vezi când, unde și cum a apărut ziua de Black Friday.

Vezi și lista magazinelor online participante la Black Friday 2014.

foto

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!