Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum să îți creezi acasă costumul de Halloween

Se apropie celebrele petreceri anuale de Halloween și în fiecare an există nedumerirea și veșnica întrebare „Ce costum să port?”. Odată cu trecerea anilor și în România începe să se adopte tot mai des această tradiție, iar ținutele sunt din ce în ce mai ingenioase. Știm că timpul este scurt, iar de aceea în acest articol îți vom prezenta câteva idei de confecționare a costumelor de acasă, astfel tu alegi cât de înfricoșător sau adorabil alegi să fie.

Așadar, citește mai departe dacă ai nevoie de idei de costum pentru următorul party.

Clasica fantomă

Acesta este cel mai clasic și celebru costum văzut de Halloween. De asemenea, este și una dintre cele mai ieftine și ușoare variante de a crea un costum acasă. Tot ce ai nevoie este un cearceaf alb, căruia să îi faci doi ochi, în formă de cerc.

Cearceaful îl tragi pe tine în așa fel încât să fii acoperit complet, iar costumul tău este finalizat. Totuși dacă dorești să ieși în evidență și să ai un costum de fantomă mai diferit, poți să desenezi cearceaful, să îți pui o pălărie haioasă pe cap sau să porți niște ochelari de soare pentru a face costumul mai amuzant.

Pisica neagră

Și acesta este o idee de costum foarte ușor de realizat. Mai exact, principalele lucruri de care ai nevoie sunt niște haine negre. Poți purta orice articole vestimentare în care te simți bine, dar tot ce contează este machiajul. Prin machiaj îți poți realiza nasul specific pisicilor, dar să adaugi și niște mustăți de pisică subțiri cu ajutorul creionului demograf. Mai mult, pentru un look complet, îți poți face un eyeliner clasic, care să accentueze ochii, dar și să achiziționezi niște urechi de pisică care să completeze în totalitate costumul.

Zombie

Acesta este unul dintre costumele înfricoșătoare de Halloween. Pentru a completa această ținută ai nevoie de mai multe haine vechi de care știi sigur că nu mai ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să le rupi și să încerci să le murdărești în așa fel încât să semeni cu un adevărat Zombie. Poți folosi ca inspirație poze din online.

Și pentru acest costum este important să ne axăm pe machiaj. Aici ai nevoie să adaugi fard colorat pe ten în așa fel încât să semeni cât mai tare cu personajul, iar pentru a completa în totalitate look-ul poți adăuga și sânge fals.

Alte idei de costume

Un lucru foarte important de menționat este faptul că îți poți crea un costum de Halloween din aproape orice. Gândește-te la hainele pe care le ai sau obiectele pe care nu le mai folosești pe acasă și adăugând sânge fals sau alte elemente poți crea un costum înfricoșător. Mai mult, alege să te costumezi într-unul dintre personajele tale favorite din anumite filme sau seriale. Trebuie să cauți în garderoba ta câteva haine care seamănă cu cele ale personajului și deja ai un costum.

Pe de altă parte, dacă ai impresia că este greu să confecționezi costumele de Halloween de acasă, poți să cauți pe YouTube tutoriale și cu siguranță vei avea un costum de invidiat.

De Halloween te poți costuma în absolut orice, dar cel mai ușor mod de a o face este dacă îți confecționezi singur costumul din obiectele de acasă. Acum că ai primit câteva sfaturi și idei de ținute, apucă-te de ele pentru a fi sigur că îți vei finaliza costumul până la petrecere.

Citește și despre 7 superstiții legate de Halloween

Cover - Sursă foto: freepik.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *