logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Facebook a lansat o platformă dedicată sportului

Compania Facebook, care deține cea mai cunoscută rețea de socializare din lume, a lansat o platformă dedicată sporturilor. Ea se numește Facebook Sports Stadium, iar prin intermediul ei, utilizatorii pot comenta evenimentelor lor preferate din lumea sportului.

Anunțul lansării Facebook Sports Stadium a fost făcut miercuri, 20 ianuarie 2016, printr-o postare apărută pe site-ul de știri al companiei.

„Facebook Sports Stadium va fi un loc dedicat experienței sportului în timp real, împreună cu prietenii voștri din lumea întreagă”, a explicat Steve Kafka responsabilul acestui produs, într-un articol apărut pe site-ul de știri al companiei. „Cu 650 de milioane de iubitori ai sportului, Facebook este cel mai mare stadion din lume. Oamenii se îndreaptă spre Facebook pentru a sărbători, a compătimi și a vorbi cu prietenii lor și cu alți fani. Prin Facebook Sports Stadium vrem să construim un spațiu dedicat exclusiv sportului, astfel încât să ai senzația că te uiți la un meci cu prietenii tăi, chiar dacă nu sunteți împreună”, a  mai adăugat Kafka.

Noua platformă a celor de la Facebook va oferi actualizări în direct ale scorurilor meciurilor, postări și comentarii ale ale prietenilor și experților, scoruri actualizate, precum și linkuri pentru a le putea urmări în direct.

 „Sportul este de interes global și leagă oamenii din toată lumea. Această platformă face conversațiile legate de sport mult mai interesante și mai dinamice. Vom continua să ținem cont de feedback-ul utilizatorilor pentru a o face și mai bună”, a mai spus responsabilul acestui produs.

Potrivit reprezentantului Facebook, în prezent platforma cuprinde doar informații despre fotbalul american, dar în curând vor fi disponibile și alte sporturi, cum ar fi baschetul sau fotbalul.  Momentan, Facebook Sports Stadium este disponibil doar pentru iPhone, însă, în săptămânile următoare, aceasta va putea fi descărcată și pe alte sisteme de operare mobile.

Acesta nu este singura platformă lansată de Facebook în ultimul an. În luna septembrie a anului trecut, compania a lansat Signal, o aplicație dedicată exclusiv jurnaliștilor, prin care aceștia se pot informa și pot urmări mai ușor subiectele în tendințe din domeniul lor.

De asemenea, în luna decembrie 2015, Facebook a anunțat că anul acesta va lansat platforma „Facebook at Work”, o variantă profesională a rețelei de social media, dedicată doar sectorului de business și cariere. Potrivit reprezentanților companiei, aceasta urmează să fie lansată în prima parte a anului 2016, după ce a fost testată timp de un an.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *