Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
asianfood
asianfood

Ia parte la festivalul aromelor asiatice autentice!

Bucătăria asiatică este cunoscută pentru complexitatea ingredientelor folosite, dar și pentru explozia de arome și culori care dau savoare preparatelor. Chiar dacă multe dintre ele par destul de complicat de făcut, adevărul este că, în unele cazuri, nu îți ia mai mult de 15 minute să prepari ceva gustos și sănătos.

Una dintre cele mai mari provocări atunci când vrem să pregătim ceva autentic asiatic este imposibilitatea de a găsi toate ingredientele de care avem nevoie. Chiar dacă în supermarket-uri sunt prezente unele dintre ele, cum ne dăm seama că acestea sunt originale? Dacă și voi v-ați confruntat cu aceste inconveniente, soluția vine de la AsianFood.

Toate produsele și ingredientele bucătăriei asiatice într-un singur loc

AsianFood.ro și-a deschis chiar astăzi, 28 ianuarie, porțile virtuale pentru a-ți oferi o nouă experiență a tot ceea ce înseamnă ingrediente autentice din țări precum China, Japonia, India, Coreea, Thailanda, Filipineze, Vietnam și Indonezia. Acum ai posibilitatea de a prepara și de a-i surprinde pe cei dragi cu preparate savuroase direct la tine acasă. Pentru inspirație vei găsi și rețete proprii care sunt bazate pe ingredientele disponibile în magazinul online. Și asta nu este tot! Pasionații de cultura asiatică vor avea posibilitatea să se delecteze cu informații și evenimente care și-au pus amprenta asupra civilizației și bucătăriei acestor popoare.

28 ianuarie – Anul Nou Chinezesc sau Anul Cocoșului de Foc

Nu întâmplător, data de 28 ianuarie a marcat și deschiderea magazinului online AsianFood care își propune să te surprindă cu un festival de arome și produse unice din fascinanta cultură gastronomică asiatică. Ia parte și tu la această sărbătoare și lasă-te cucerit de explozia de mirodenii și experimentează bucătăria asiatică la tine acasă! Nu trebuie să-ți faci grijă nici în găsirea ustensilelor de bucătărie necesare, magazinul îți oferă o selecție variată de fierbătoare de orez, vase și tacâmuri sau diverse accesorii.

Diferențele dintre diferite tipuri de bucătării asiatice

Atunci când vorbim de bucătăria asiatică, aceasta este una extrem de complexa și variată, fiecare popor având propriile lui particularități gastronomice.

Bucătăria chinezească este considerată una dintre cele mai bogate culturi gastronomice din lume. Ingredientele principale sunt carbohidrații, în special orezul și tăieței. Având în vedere că folosirea cuțitului la masă este considerată un gest barbar, chinezii folosesc bețișoarele și mănâncă din boluri adânci. Ingredientele sunt mărunțite astfel încât să nu fie nevoie de un cuțit.

Bucătăria japoneză. Atunci când ne gândim la gastronomia acestui popor, cu siguranță, preparatul care ne vine cel mai repede în minte este sushi. Din acest motiv, unele dintre cele mai folosite ingrediente sunt peștele (în special crud), dar și legumele și orezul. Ca și condimente, la loc de cinste este sosul de soia sau wasabi.

Bucătăria coreeană a fost influențată în mare parte de cea chinezească sau japoneză. Spre deosebire de celelalte menționate mai sus, coreenii preferă gusturile mai picante, unul dintre condimentele cele mai folosite fiind gochujang sau pasta fermentată de chili. Un alt preparat simbol al acestui popor este kimchi-ul care poate fi pregătit atât din varză chinezească, cât și din ridichi sau castraveți.

Descoperă și tu secretele și gusturile specifice bucătăriei asiatice într-un nou concept de magazin online dedicat exclusiv acestei culturi!

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Liliana

Liliana

Liliana este pasionată de lectură, călătorii și marketing. Îi place să fie la curent cu tot ce mișcă în mediul online și să descopere oameni, locuri și culturi noi. A absolvit turismul la Cluj, dar viața ei profesională a luat o nouă întorsătură în urma participării la prima ediție a Online Marketing Academy by Google Romania.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *