logo
Search
Generic filters
Exact matches only

[Infografic] Țările cu cel mai ridicat cost al nivelului de trai

Nivelul costului de trai diferă de la o țară la alta și de la o regiune a lumii la alta. Mâncarea, îmbrăcămintea, combustibilul, chiria, prețul imobiliarelor și mulți alți astfel de factori influențează costul nivelului de trai.

Movehub.com, un site care furnizează informații oamenilor care își doresc să trăiască în alte țări, a creat un infografic prin care ilustrează aceste diferențe de costuri, bazându-se pe media costurilor la produse comerciale din fiecare țară.

România, surprinzător pentru mulți dintre noi probabil, se află în zona verde, ceea ce înseamnă că, cel puțin conform informațiilor pe care se bazează acest infografic, o ducem destul de bine.

Datele care au ajutat la formarea infograficului au fost colectate cu ajutorul numbeo.com, un site  care a angrenează toate prețurile consumabilelor la nivel mondial. Informațiile pe care se bazează acest infografic au fost adunat în perioada 1 iulie 2013 – 2 ianuarie 2015 și nu includ chirie sau rate la bancă.

Iată mai jos lista a 15 cele mai scumpe țări din lume (de la cel mai mare cost la cel mai mic):

Elveția, Norvegia, Venezuela, Islanda, Danemarca, Australia, Noua Zeelandă, Singapore, Kuweit, Marea Britanie, Irlanda, Luxemburg, Finlanda, Franța și Belgia.

Iată mai jos infograficul complet.

cost-of-living-(original)

Sursa

Citește și despre cele mai jenante lucruri care se întâmplă în avion.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *