Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Înscrieri, premii și program la Crosul Companiilor Brașov

Ieri, 16 octombrie 2014, a fost ultima zi de înscrieri online pentru cei care doreau să alerge la Crosul Companiilor 2014 din Brașov. Duminică 19 octombrie 2014 la ora 10:00, Runners Club, Primăria Brașov și partenerii locali dau startul primei ediții Crosului Companiilor Brașov.

Începând de astăzi, 17 octombrie, înscrierile se mai pot face prin mail la [email protected], telefonic la 0730091232 sau în ziua evenimentului în intervalul 08:00 – 09:00 la cortul Runners Club. Iar duminică ne întâlnim cu alergătorii la ora 10:00 în Parcul Titulescu să ne întrecem pe un traseu care străbate aleile exterioare și interioare parcului.

Kit de participare și premii Crosul Companiilor Brașov

Pe lângă tricoul tehnic personalizat cu logo-ul Crosul Companiilor, în kit-ul de concurs participanții vor găsi  un chip de cronometrare, numărul concurs și medalia de participare.  Concurenții clasați pe primele locuri la fiecare categorie vor primii cupa de câștigător și premii sub formă de vouchere din partea partenerilor  Adrenalin Park și sala de fitness Gym Puls.

Iar la prima ediție Crosul Companiilor Brașov vom premia și cea mai creativă echipă cu un articol în publicația Revista Bulevard, iar echipele cu cel mai mare număr de participanți cu o cupă de câștigător.

Crosul Companiilor Cluj-Napoca 2014
Crosul Companiilor Cluj-Napoca 2014

Program Crosul Companiilor Brașov ediția I  19.10.2014

08:00 – 09:00      Înscrieri la fața locului și predare kit-uri de concurs (vis-a-vis de Hotel Aro Palace)

09:45 – 09:55      Încălzire cu instructor Gym Puls

10:00 START       Prima ediție Crosul Companiilor Brașov

11:00 – 11:30      Festivitate de premiere + Tombolă

Crosul Companiilor Brașov face parte din circuitul de evenimente de alergare Crosul Companiilor și este organizat de Runners Club în mai multe orase ale țării:  Târgu-Mureș, Oradea, București și Cluj-Napoca.

Contul Asociației Sportive Runners Club în care se mai poate achita taxa de participare este: IBAN RO51BACX 0000 0009 0988 2000 și este deschis la Banca UniCredit Țiriac.

Crosul Companiilor Cluj-Napoca 2014
Crosul Companiilor Cluj-Napoca 2014

Despre Crosul Companiilor: crosulcompaniilor.ro

Crosul Companiilor este o acțiune sportivă și un eveniment social destinat în exclusivitate companiilor și angajaților lor. Crosul Companiilor oferă un cadru optim pentru manifestarea unor valori precum responsabilitate colectivă, spirit de echipă, corectitudine, și creează o punte de legătură  între participanți cu interese asemănătoare.

Despre Runners Club: runnersclub.ro

Runners Club este o asociație sportivă care promovează alergarea ca sport de masă prin evenimente sportive de amploare: concursuri de alergare, cross-uri și maratoane. Asociația organizează gratuit și periodic sesiuni de alergare și antrenament pentru comunitatea locală și acțiuni de educație sportivă menite să crească gradul de conștientizare al publicului larg asupra beneficiilor fizice și psihice ale alergării.

Programul de evenimente Runners Club din 2014 cuprinde 12 manifestări sportive în toată țara: Crosul Divelor, Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca, Crosul de Noapte, Crosul Hoia, Crosul Companiilor Brașov, București, Cluj-Napoca, Oradea, Târgu-Mures și Crosul Făget.

Crosul Companiilor Cluj-Napoca 2014
Crosul Companiilor Cluj-Napoca 2014

Contact:

e-mail: [email protected]

telefon: +40.730 091 232

Organizator: Runners Club

Parteneri: Primăria Brașov, Benchmark Electronics, Camera de Comerț și Industrie Brasov, Powerade, Adrenalin Park, Elf`st Marketing & Investment și Bigtime Production, Gym Puls.

Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *