Search
Generic filters
Exact matches only

[Interviu] Aurel Rusu: „Viziunea mea este ca fiecare român să investească la bursă”

Aurel Rusu

Numele meu este Aurel Rusu, am 39 de ani și sunt soțul Laurei. 😊

M-am născut în Ploiești, Prahova însă, de-a lungul timpului am locuit în Ploiești, Brașov, Lugoj iar acum m-am stabilit în frumosul oraș Timișoara.

La momentul de față activez în mai multe domenii, printre care: sunt investitor și trainer la INVESTEO (cursul online de investiții la bursă), sales manager la GiftMuse (serviciul de outsourcing pentru cadouri memorabile) și project manager în cadrul unei companii multinaționale din domeniul automotive.

Pe lângă toate acestea, în timpul liber aleg să citesc, să călătoresc și să dansez.

Aurel Rusu1

  1. Când ți-ai descoperit pasiunea pentru investiții la bursă?

Cochetez de mulți ani cu ideea de bursa, dar primul pas concret l-am făcut în Decembrie 2016, când am deschis primul cont DEMO, iar cel de-al doilea pas l-am făcut în Martie 2017 când am deschis primul cont LIVE.

  1. Care sunt cele mai frecvente instrumente folosite pentru investițiile de la bursă?

Obligațiunile corporative romanești și acțiunile românești care dau dividende.

  1. Cât timp trebuie să alocăm investițiilor în medie?

Sunt multe variante de a investi la bursa, fiecare cu necesar diferit de timp. Eu investesc pasiv la bursa și petrec în medie 2h pe săptămână.

  1. Cum știm când e o investiție corectă?

Cuvântul „corect” poate avea multe semnificații, în funcție de valorile fiecăruia. Pentru mine, o investiție corectă este aceea care face ceea ce a promis, adică livrează randamentul promis pe toată durata de timp promisă.

  1. Ce efecte a avut pandemia în activitatea ta?

Perioada pandemiei nu a făcut altceva decât să mă mobilizeze să lansez cursul INVESTEO pentru investiții la bursă (www.investeo.ro).

  1. Cum te-ai adaptat la situația din piață?

Foarte bine 😊, nu am avut probleme. Am văzut că există cerere pentru metode de înmulțire a banilor și am venit cu o astfel de oportunitate pentru cei interesați.

  1. Care sunt planurile de după pandemie?

Mi-am propus ca după perioada aceasta să particip în calitate de speaker la conferințele naționale despre finanțe personale. Totodată îmi doresc să îmbunătățesc în mod continuu cursul INVESTEO și să construiesc o relație strânsă cu abonații la newsletter.

  1. Ce mesaj ai pentru oamenii care ne citesc?

Viziunea mea este ca fiecare român să investească la bursă iar prin cursul meu, tocmai asta vreau să fac, să ajut la îndeplinirea acestei viziuni.

Pentru aceia dintre voi care sunteți interesați de investițiile la bursă, mă puteți urmări pe social media, acolo postez periodic informații relevante despre investițiile la bursă:

Facebook: Aurel Rusu

Instagram: INVESTEO

Linkedin: Aurel Rusu

Youtube: INVESTEO

 

Află mai multe povești ale oamenilor care ne inspiră. 

Newsletter

Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *