Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Zone de activități pentru toate vârstele la Jazz in the Park 2016

Cea de-a patra ediție a îndrăgitului festival Jazz the Park se apropie cu pași repezi. Festivalul clujean de muzică jazz va avea loc, în Parcul Central și pe Malul Someșului, între 27 iunie și 3 iulie 2016.

Organizatorii Jazz the Park le-au pregătit clujenilor și turiștilor aflați în oraș în această perioadă opt zone de activități pentru toate vârstele.

Chill zone

Chill zone, zona de relaxare din Parcul Central, este locul unde grijile și stresul dispar, iar clujenii pot petrece timp cu prietenii în timp ce ascultă muzică bună. Aici, aceștia pot veni cu hamacul sau cu pătura sau pot folosi beanbagurile pe care organizatorii le pun la dispoziție.

Sport zone

În zona de sport Outdoor4U îi așteaptă pe participanții la festival cu tiroliene, un perete de cățărat și chiar cu un concurs de cățărat pe lăzi. În plus, aici se poate juca minigolf indiferent de vârstă și de pregătirea într-ale sportului. Cei de la Golfee le vor explica în câteva secunde celor interesați cum stă treaba cu minigolful.

Bike zone

Deoarece de la an la an tot mai mulți bicicliști participă la festival, organizatorii Jazz in the Park au amenajat o zonă specială pentru ei. În Bike zone aceștia vor putea închiria o bicicletă, vor putea participa la ateliere pentru amatorii de transport pe două roți și vor avea parte de două suprize: Pegas își prezintă colecția 2016 sâmbătă, 2 iulie, la ora 18:00., iar Disco Sigaretta va face un DJ Set special pentru bicicliști.

Kids zone

Cei mai mici participanți la Jazz in the Park sunt așteptați și ei cu brațele deschise la festival. Și nu doar atât, Fantasmagia aduce magia și decorurile în această zonă. Aici sunt organizate pentru cei mici ateliere de pictură și ceramică, jocuri de la Happy Color, iar școala de muzică The Beat, formată din copii și adolescenți, va susține un recital atât sâmbătă, cât și duminică între orele 12:00-14:00.

Despre stil

Echipa revistei Glamour vine la Jazz in the Park să descopere cele mai cool lookuri de festival. Cele mai reușite ținute vor ajunge pe Glamour.ro și pe pagina de Facebook Glamour România, așadar, participanții la festival sunt încurajați să își folosească din plin creativitatea atunci când își pregătesc ținutele pentru festival. Cine știe, poate chiar unul dintre ei va porni un nou trend!

Movie zone

Filmul își face și el loc la Jazz in the Park. După o zi de relaxare în parc, noaptea se pot urmării scurtmetraje în Parcul Central. Cluj Shorts au pregătit pentru festivalieri o selecție de drame, filme de animație, comedii și filme horror. Acestea vor fi proiectate de vineri până duminică, între orele 23:30-01:00.

Art și fashion zone

Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca vine la Jazz in the Park cu expoziții de pictură și sculptură, workshopuri și cu o prezentare de modă.

Astfel, la ART in the Park se vor putea admira, în cadrul Expoziției de pictură-sculptură a studenților UAD, lucrările unor tineri talentați. Acestea vor fi expuse în Pavilionul de Pictură al UAD din Parcul Central „Simion Bărnuțiu” și vor putea fi admirate vineri, 1 iulie, între orele 17.00-23.00 și sâmbătă și duminică, 2 – 3 iulie, între orele 12.00-23.00.

FASHION in the Park prezintă festivalierilor un show al absolvenților MODĂ UAD 2016. Evenimentul va avea loc duminică, 3 iulie, între orele 21.00 – 22.00, pe platoul Clădirii Casino.

În plus, în cadrul workshop-ului demonstrativ Shibori participanții vor putea învăța o tehnică interesantă de vopsire a materialelor textile. Atelierul va fi organizat duminică, 3 iulie, între orele 11.30 – 13.00, lângă Pavilionul de Pictură al UAD din Parcul Central „Simion Bărnuțiu” (lateral stânga)

Târguțu Vintage

Târguțu Vintage aduce în Parcul Central 40 de expozanți, ce vin cu lucrușoare făcute de mânuțe iscusite. Acesta este unul dintre cele mai vechi parteneriate Jazz in the Park.

Experiențe culinare la Jazz in the Park

Muzica bună cere mâncare bună. Tocmai de-asta încercăm să-ți oferim experiențe culinare frumoase la Jazz in the Park, asta pe lângă muzica bună și activitățile diverse de care te poți bucura în parc și pe malul Someșului.

Vei putea să te delectezi cu paste, salate, pizza, burgeri, burrito, bruschete, sandvichuri, dar nu lipsesc nici bunătățile dulci: înghețată, ciocolată, prăjituri, clătite, gomboți, papanași, cheescake, totul asezonat cu delicioase limonade, sucuri ori cafea.

Cover -
Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *