Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
parintii copii
parintii copii

Activități pentru tine și cel mic, în casă

Perioada prin care trecem ne ajută să ne apropiem mai mult de cei dragi și să le oferim acel timp pe care-l așteptau de mult dar noi am fost prea ocupați.

În aceste zile este esențial să petrecem cât mai mult timp acasă, și să ne ocupăm de familie. Chiar dacă nu poți să ieși din casă sau să participi la diverse activități pe care ți le dorești, există întotdeauna alternative.

Iată ce poți face acasă zilele acestea alături de copilul tău:

  1. Acasă cu Zurli

Îndrăgitele personaje Zurli au pregătit zilnic episoade cu jocuri și concursuri pentru cei mici ca aceștia să desfășoare activități educative de acasă.

  1. Povești pentru cei mici

Dana Rogoz, pregătește în fiecare seară o poveste pentru cei mici. De la ora 16:00 aceasta transmite live pe pagina ei de Facebook. Fie stai alături de el și vă bucurați împreună, fie e timpul tău în care te relaxezi, dar să-l supraveghezi.

  1. Operă pentru copii

Când ai fost ultima dată la operă cu copilul tău? Acum e momentul să vizualizați împreună operele transmise live de Opera Comică pentru Copii. Totodată, sunt prezentate jocuri pe care să le faceți cu cel mic și care să-i dezvolte creativitatea.

  1. Te joci cu Nebula

Aceștia pun la dispoziția celor mici un întreg site, plin de jocuri educative, puzzle-uri, cărți de colorat și altele. Nebula este personajul care îi însoțește pe cei mici și împreună dobândesc noi cunoștințe despre NASA.

  1. La plimbare prin muzeul virtual

E important pentru cel mic să-și dezvolte cunoștințe despre muzee, motiv pentru care vă recomandăm să mergeți împreună la un tur virtual. Aici găsiți lista tuturor muzeelor pe care le puteți vizita de acasă, iar cu siguranță cel mic se va bucura de asta. În plus, puteți vizita în fiecare altceva iar cel mic va iubi timpul petrecut alături de părinți.

  1. La TVR2 e școala ta!

Cei de la TVR se implică activ în educația copiilor, motiv pentru care, transmit zilnic cursuri de pregătire pentru examenele de Capacitate și Bacalaureat. Toate acestea pot fi urmărite fie la TV, pe posturile TVR2, youtube sau site-ul lor.

Iată câteva cărți pe care să le citești celui mic

 

Cover - via JumpStory
Picture of Larisa Mureșan

Larisa Mureșan

Continuă să țintești tot mai sus. Cu eleganță și ambiție!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *